Klubbliv 2004

Kharma by Ulrich
Kharma by Ulrich öppnar fredag i Stockholm. Den lyxigt relaxade klubben skall få gaykvällar och på öppningens afton är det Per QX, Eddie Cabrera som spelar på stora golvet och Peter Ludvigsson pop och schlager i loungen.
Med Kharma-kvällarna gör Ulrich Bermsjö come back i det stockholmska gay-nöjeslivet. För ett år sedan sålde han sitt bolag som drev TipTop till Karin Benedictsson. Han har hämtat krafter på landet sedan dess, även om han redan under Priden gjorde en kort sejour med fredagens och lördagens fester på GK.
– Blir Kharma by Ulrich ett nytt slags Regnbågsrummet?
– Kharma på fredagar är en gayklubb, svarar Ulrich. Inte ett Zoo där några bögar är utställda för heterobeskådan.
– Vad har du gjort sedan du sålde TipTop i höstas?
– Jag har vilat mig och det behövde jag verkligen. Och så har jag haft långa terapeutiska samtal med goda vänner.
– Vad ser du mest fram emot med att åter ge dig in i gaynattlivet?
– Att kindpussas och skvallra – det är jävligt roligt. Det har alltid varit kul att göra fester och klubbar.
– Stockholms gaynattliv har ju blivit enormt stort. Hur ser du på konkurrensen idag?
– Det som är skillnaden jämfört med några år sedan var att då gick alla på ett och samma ställe. Så är det inte idag. Nu är det mer uppdelat och det är tre ställen som tar 400 pers var.
– På ett sätt är det enklare idag för är du bara nischad och fyller din kvot så kommer de som trivs med din nisch. Förut var det så att antingen gick alla på ett ställe och då var det packat eller så gick ingen dit.
Kharma håller öppet alla fredagar mellan 22-03 och det är 80 kronor i entrén som gäller.

Tre Kungar
På Tre Kungar presenterar man Lola is back! under fredagskvällen. Det är Alexandra alias Magnus Carlberg som uppträder framåt småtimmarna. Alexandra sågs senast showa i Göteborg och bjuder på en afton med överraskningar.
Fredag & Lördag 21-03

Club Connection
… har den senaste tiden haft rejäla succéfredagar med kö och fullsmockat med partysugna gays och deras vänner. Lördagarna har också börjat röra på sig ordentligt. Connections hemlighet ligger nog mycket i den fria entrén(endast garderoben kostar) och skön partystämning. Missa inte utomhusbaren!
Fredag & Lördag 21-03

Lino Club STHLM
Efter förra lördagens baluns med 2-årsfesten återgår allt till det vanliga på Lino. Det vill säga fantastisk schlager och extatisk trance/house till sena natten.
Club Lino 21-04

Klubb Monika
Alternativa månadsklubben Klubb Monika har fest på Mondo under lördagen. 22-03 och 50: i dörren. DJ:s Popbitch, Modeopfer och DoIt!
En timmes Björk -förfest utlovas dessutom…

Club Bysis
Utegården håller öppet så länge vädret tillåter och med Christer Broman bakom skivspelaren blir det fullt på dansgolvet. Happy hour till 2100!
Fredag 19-01

Side Track
Party fredag och lördag 20-01. Från och med söndag blir det sensommar/höst-satsning på Side Track. Pick-Up Club med Adrian & DJ Terje+ gäst DJ:s som spelar funky house på söndagar 18-01 och måndagar samma tid är det ”Commersial pop” – ingen schlager. Så kommer Side Track från tisdag ha öppet från 18.00 och temakvällar: Tisdagar billig mat/dryck, onsdagar ”Melodi Grand Prix”, torsdagar tema Prag och så galna partykvällar även nästa helg.

Lillith
Tjejklubben Lillith på Hornsgatan 5 är i gasen lördag 28/8.

Patricia
18-03; precis som vanligt på söndagar.

SLM
På lördag spelar Dj Alpha på läderklubben. Öppet för medlemmar som följer dresscode. Fredag är det barkväll.

Wonderbar SOFO
GK vid Medborgarplatsen. Gay/vip i övre baren med David Amberton, André och Navid som värdar. DJ Jörgen spelar gald och skruvad house blandat med cocktail-techno.

GÖTEBORG

Queer
Stort party när Queer firar 3 år. Krizz Dee Light med sin nya singel ”Feel Free”(som just nu ligger på QX speldosa!). Glitter och glamour. Dj Pamela och Jörgen A och i schlagerbaren Eric Rush. Fredag kväll 23-04.30.

Mata Hari
Gayklubben intill Gretas. Fredag och lördag 22-03. Fredag kväll med Diamond Dogs på scen.

Cherrybomb
Nypremiär fredag på tjejklubben som alla älskar. 22-02 är dörrarna öppna och för 50 spänn är du välkommen att festa natten lång.

Zapphobar
På lördag är Sara Löfgren gäst hos Zapphobar. 22-03 är alla brudar välkomna. Vid midnatt står Sara den rara på scen.

SLM Göteborg
27-29 augusti är det West Coast in Leather med stor kräftskiva fredag med efterföljande fest därefter på SLM:s lokaler i RFSL-huset i Majorna. Lördag betyder det stora partyt som pågår 21-03 ombord på båten Fryken; Maritima Centret vid packhuskajen. På söndag dukas en skön brunch upp på SLM.
Stora festen öppen för killar som följer dresscode. Övriga arrangemang öppna för medlemmar i SLM.

Testosteron
Fredag kväll kommer partykonceptet ”Testosteron” till Klubb Huset på Södra Hamngatan. ”Flirty or not, it’s dirty ‘n’ hot – Testosteron!” är temat för Testosteron som utlovar happenings och artister. Fredag 27/8 23-04 alltså.

Gretas
… öppet som vanligt.
Fre 16-03 ,& lör 17-03

MALMÖ

Club Indigo
Fredag är det 2 dansgolv med olika musikstilar; 23-03. Mon Bijou 40 carat spelar icke-klubbmusik under lördagen; precis som de gör alla sista lördagar i månaden
22-03.

Ratatouille Gaybar
20-01 är det fest på mixade gaybaren med uteservering och schysst dansgolv. Från om med fredag 27/8 är det öppet såväl onsdagar som fredagar på Ratatouille.

Wonk
Lördagar på Deep betyder Wonk. Dans och Belinda och snart är det Regnbågsfestival i Malmö – fest-temperaturen höjs ännu några snäpp!

SLM
Öppet fredag på klubben. Kvällen inleds med ett medlemsmöte och sedan är läderbaren öppen som vanligt.

http://www.qx.se/guide/

Källa: QX guide

Publicerad: 2004-08-26 20:00:00