Skvaller

På olika håll i Hollywood rapporteras om lite gayrelaterat skvaller som vi tänkte vidarebefodra till er.

Skådespelerskan Heather Matarazzo kommer ut som flata. Den 21-åriga skådespelerskan som spelat i bland annat ”Welcome to the dollhouse”,”Scream 3″ och nya komedin ”En prinsessas dagbok:2” berättar att hon är kär i en ung skådespelerska som ännu inte slagit igenom, ”men kommer att bli hur stor som helst”. Ja, man vill ju alltid tro det bästa om dom vi dejtar…

Johnny Depp , som aldrig bangat för homovänliga roller (transan Ed Wood och nu senast den lite fjolliga piraten i Karibien), spelar just nu in en film om bisexuella 1600-tals poeten John Wilmot. Rykten säger att han kommer att hångla upp snygga nykomlingen Rupert Friend i en passionerad scen i filmen vars namn är ”Libertine”.

Ryktena om Colin Farrells välhängdhet är klart överdrivna. Det fastslår Dallas Roberts , hans motspelare i filmen ”A home at the end of the world”.
– Visst, han har inget att skämmas för. Men att folk skulle ha kippat efter andan och bara fokuserat på Colins snopp är en klar överdrift. Jag var på flera av de här visningarna som det skrivits om, men det var ingen som reagerade över Colins nakenhet mer än att det hördes några småfniss i salongen.
Avundsjuka, Dallas? Nja, vi får väl se om han har rätt när DVD:n kommer eftersom scenen klippts från bioversionen.

Gamla ”Carrie”-flamman Sissy Spacek spelar transexuell i en ny film mot öppna skådisen Alan Cuming . i ”Southern Comfort” spelar Cuming en före detta man som nu är kvinna och Spacek spelar en före detta kvinna som nu är man och de träffas och blir kära. Sissy Spacek kommer att bära en näsprotes och skägg, så hon blir nog inte igenkänd. Alan Cuming kallar filmen ” öm kärlekshistoria” och beräknas ha premiär senare i år.


Janet Jackson & Justin Timberlake i en obekväm situation.

Populära gaykomedin ”Will & Grace” behöver inte arbeta hårt för att få megastjärnor att gästspela. Efter Jennifer Lopez inhopp i vårens sista avsnitt i amerikansk TV kommer nu Janet Jackson till serien för ett inhopp som sig själv. Janet kommer att anlita Jack som en av sina bakgrundsdansare och det går väl inte helt utan problem…
Jennifer Lopez vill dessutom göra ett återbesök efter det uppskattade inhoppet hon gjorde i våras. Anledningen sägs vara att hennes nya film ”Shall we dance” mot Richard Gere , behöver publicitet. Och för att slippa talkshowvärdarnas nyfikna frågor om giftemålet med Marc Anthony är ”Will & Grace” ett bra tillfälle att visa upp sig utan att svara på frågor.

Publicerad: 2004-08-15 00:00:00