Party

MALMÖ

SIN
Gayklubben Sin har bytt festdagar och har från och med ikväll fredag öppet på Adelgatan 2. Flera barer och dansgolv som vanligt med Stefan och Stoffe som spelar ”Party” respektive ”House”. Öppet till 03.00.

Wonk
Sköna drugorna Diamond Dogs från Stockholm kommer till Wonk på lördag kväll. Senast såg vi dem på TV där de vann som bästa damimitatörer i Mark Levengoods tävling Tivoli.

Indigo
Ikväll fredag är det nattklubb på Indigo med DJPracha som spelar. I morgon är det tjejfest på RFSL-klubben.

SLM
Klubben har baröppet ikväll men först nästa lördag är det lördagsöppet – då med Sportkväll. Räkna med mycket folk!

GÖTEBORG

Matahari/Gretas
Ikväll fredag står den nya stjärnan Shirley Clamp på scen hos Matahari och Greta. I morgon blir det party.

Castro
Lördag kväll har Castro åter fest på Haket. Två våningar party med schlagerbar och disco som sköts av Dj Marre och Switch. Passa även på att fixa biljett till Castros gemensamma resa till Europride i Hamburg.

STOCKHOLM

Connection
Party Cause You Care fortsätter i helgen med Pay-TV som underhåller för att ge stöd till internationella projekt i regi av Regnbågsmässan. Lördag kväll alltså!
På fredag är det som vanligt fri entré, öppen utegård, Emil Hellman som spelar och sköna VikingBears som har Bear Cave i inre restaurangen.

Lino
Lino har öppet som vanligt på lördag kväll, med utegården öppen, tre dansgolv och flera barer.

SLM
Hos läderbögarna varvar man ner (?) efter Baltic Battle-helgen genom att ha Anders Braun som DJ på lördagskvällen. Super för killar som gillar svängig house alltså!

Tre Kungar
Gaybaren Tre Kungar har fått 03-öppet och firar det genom att ha igång två klubbkoncept onsdag-lördag. Christer Broman spelar torsdagar och lördagar och på onsdagar och fredagar är det schlager och disco-toner som gäller! Litet, intimt och möjlighet till stor partyfaktor frampå natten!

Mälarpaviljongen
”Som Pride varje dag” – i alla fall när det är sol. Utebaren har tagit många av sina gäster från Djurgårdsterrassen med till Kungsholmen. Varmt väder – som i helgen – betyder galaliv på Kungsholmen, och skönt avslappnat på Djurgården.

Mandus
DragShow med Diamond Dogs fortsätter måndagar och med uteserveringen öppen är det full fart redan tidigt på kvällen.

SideTrack
Regniga kvällar kan det vara svårare att få bord tidig kväll – men alltid fullt fart med Dj Davy framåt natten.

Bysis Gay Club
Nu är sommaren här (i alla fall några dagar) och Bysis utegård är öppen. Räkna med att det blir fart igen på klubben där Christer Broman sköter musiken fredagar och onsdagar.

Göken
Med Mälarpaviljongen i närheten har Göken fått ett gayuppsving så det ryker. Skön stämning, stor uteservering och bra mat.

Roxy
Kom på fjärde plats i DN PåStans Gulddrake-utdelnings kategori Krog/mellan. För sin sköna stampublik är dock Roxy fortfarande etta! Utserveringen öppen, Bar-DJ’s på fredag och lördag och fullsatta bord.

Populära Sibirien
Även de nominerade till Gulddraken, i kategorin Budget. De hamnade på tredje plats och det är just deras personliga stil (blonda flygvärdinnor och allt!) och deras enkla bra pastabuffé som fått såväl stans gayfolk som PåStan-juryn att smälta.

Copacabana
Det radikala hbt-cafét älskas av alla! På Stans Gulddrakejury utsåg dem till vinnare i kafékategorin. Och visst är de värda det – för sin stil, för sin attityd, för sin värme och sitt kök!

Chokladkoppen
Mitt där det skall vara – i hjärtat av Gamla Stan. Chokladkoppen är litet, mysigt och gay så det skriker. Roligast är att kika på alla turister som undrar vad den där sexfärgade flaggan handlar om – och gayturisterna som skiner av glädje över att ha hittat ett hem även i Stockholm!

Torget
Baren som fylls frampå kvällen när det varit en solig dag och har bra med folk hela dagen om det är lite ruggigt. Här börjar man kvällen innan Lino eller Connection.

TipTop
Har haft personalbyte under lätt stormiga former. Nu är det fart igen och klubben lockar många tjejer på helgerna. Öppet till 03.00.

80’s
Fick en helt egen artikel inför sitt jubileumsfirande i helgen. Synthigt och 80-taligt ut i fingerspetsarna på lördagskvällens Kolingsborg.

Kinks & Queens
Leonora är tillbaks med en stor försommarfest på Restaurang Henriksborg (gamla PapaPé) vid Danvikstullsbron. Bröstförstoring och djupdykning utlovas och alla gamla Kinkan-filmer visas för de som älskar nostalgitrippar! Självklart visas även Leonora framträdande i Fontana de Trevi i Rom på filmduken. Bara det värt att komma och festa för.

Kicki’s Bar och Café
Straight bar som lockar gaypublik med poolparty, schlager och DragShow. Varje lördag från ca midnatt är det fart på scenen. Mitt på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Isolé
Relaxat och loungigt på Jonas Anderssons nya hemvist. Inte som Regnbågsrummet, men mycket kindpussande.

Wonderbar
Blöta pussar och hög partystämning på GKs övervåning. Varje fredag. Vill du komma in är det klokt att anmäla dig i förväg på deras hemsida.

SugarBar
Lördagar är det gaykväll i hjärtat av Stockholm. Musikstilen är kort sammanfattat ”allt utom schlager”. Öppet 18-01 och en flatsnäll stämning!

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2004-06-04 15:10:04