Party

BALTIC BATTLE
Årets stora läderhändelse är utan tvekan Baltic Battle i Stockholm. Läderbögar från hela Europa samlas i det kylslagna pingstvädret för att dansa, festa och välja vem som tar över titeln Mr Baltic Battle från Saad Hasoon.
Ikväll fredag öppnar SLMs helgfest med Dj Johnny Boy som spelar på klubben. Öppet är det till 03.00. På lördag hålls the Main Battle med Dj Geoff Gains, manlig stripp och val av Mr Baltic Battle. Förköp till den festen gör du på Läderverkstan, SideTrack, gaygymet The Muscle Academy eller självklart nere på SLM. Alla killar som följer ECMCs dresscode kan köpa biljett. Dresscode betyder läder, gummi, uniform, grovjobbarkläder eller skinhead-stil. Det allra viktigaste är självklart rejäla boots!
På söndagen fortsätter festen nere på läderklubben. ”Hang Over Night” kallas det och Dj Kent spelar natten lång.
På måndag blir det så chans att ta farväl av de långväga gästerna eller bara varva ner med kompisar under Pub-kvällen på klubben, där det är öppet mellan 18-midnatt.

LASH
När läderbögarna drar till Kolingsborg pålördagskvällen, så tar läderflatorna över klubben på Wollmar Yxkullsgatan. Öppet för lesbiska och bisexuella kvinnor som följer dresscode.

TRE KUNGAR
Sköna nya baren och klubblokalen Tre Kungar, runt hörnet från TipTop, har nu klart med sitt treöppet! Restaurang och bar har öppet måndag 11-14, tisdag 11-01. På onsdagar och fredagar är det klubben Reflection som kör kvällstid med musik från 70-90-tal blandat med schlager. Torsdagar och lördagar är det klubben Tonic som håller öppet. Christer Broman spelar sin musik och det utlovas avslappnad stämning. Onsdag-ferdag har Tre Kungar öppet 11-03 och på lördagar öppnar man 17.00 och håller på till 03.00.

MANDUS
Nu är det Mandus tur att få besök av Jonas Hedqvist. Han uppträder ikväll fredag på baren med sina nya låtar som han sjunger live. På scen dyker han upp vid ca 21.30.

WONDERBAR
Förra veckans sköna fest på gayvip-iga baren Wonderbar gav blodad tand. Ikväll fredag är det Scary Miss Mary från numera TV-kända Diamond Dogs som uppträder med en skow. DJ är Jörgen Andreasson och öppet är det till 03.00. Vill du stå på den gayvipiga gästlistan så går du in på Wonderbars hemsida och föranmäler dig.

CONNECTION
Gayklubben Connection kör vidare med sina lördagar då Regnbågsmässan har fest blandat med stöd för sina internationella projekt. Nu på lördag är det snyggingen Johan Thorsell från Fame Factory som uppträder. 100 kronor i entré vara 30 går till RB-mässans arbete. Och så får man dansa till Emil Hellmans säkra housebeats.

GET THE FUCK OUT
Ikväll fredag är det stor säsongsavslutning för Tomas Hemstads klubb på Stereo. Electro, trash-pop och rock är tonregistret. När så GTFO tar sommarpaus är det plötsligt dött på queer-klubbfronten igen! Vi väntar på nästa klubbsatsning!

PATRICIA
Ledigt på måndag betyder fullt med folk på Fjolljollen nu på söndag. Vill du ha plats så kom i tid! Att det dessutom är mors dag innebär väl att alla småfjollor måste ta med sig en present till mamma Babsan! Ju finare desto bättre!

Lino, Roxy, SideTrack, Bysis Gay Club, Populära Sibirien, Torget, Mälarpaviljongen, Djurgårdsterrassen, Göken, Anna På Kungsholmen, Chokladkoppen, Copacabana och TipTop… är du på pingstbesök i Stockholm, så har du fullt upp om du skall hinna med alla gayställen!

GÖTEBORG
Detta blir garanterat en av de mer gayiga helgerna i Göteborg! Ikväll fredag är det Zapphobar på Järntorget. På scen står Maja Gullstrand och det är Nenne & Jessica som spelar.

WestCoast Gay & Lesbian Day
I morgon lördag startar bög/flat, bi och trans-festen med Gaybrännboll i Slottskogen vid VILLA BELPARC. Sissy och Claddan är värdinnor och alla som vill får självklart slå bollar – ju hårdare ju bättre! Medtag picnic uppmanar arrangörerna.
På kvällen är det så party på Kajskjul8. På scen står Nina & Kim, Bosson och Pay-TV. Tobias Kagelind är konferencier och Krizz DeeLight är värdinna. Festen kostar 175 kronor i förköp och 225 i dörren, så smarta fixar biljetter senast klockan 20.00 på Konsum Avenyn eller om man är flata på Zapphobar ikväll.
Festen pågår till 05.00 och för dansmusiken står Nenne & Jessica och Eric Rusch

GRETAS
Ikväll fredag är det party och Cabaret med Lizzie & Mamma Ruuuuth och i morgon är det Matahari-party.

CASTRO
Gayklubben på Första Långgatan har öppet på lördag med fest i två våningar.


HAMMARKULLEN
Gay424
heter en stöd- och självförsvarsgrupp för icke-heterosexuella baserad i Angered. I morgon lördag deltar de i Hammarkullekarnevalen med sin egen avdelning.
Kom i era finaste karnevalskläder och låt er dras med av de gungande rytmerna från förortens snyggaste trumpojkar eller breaka loss tillsammans med de coolaste hiphopflatorna!
Dansa, paradera och ta plats i vår öppet ickeheterosexuella del av årets Hammarkullekarneval!

Klockan 11.30 på gpngvägen mellan Bredfjällsgatan och fotbollsplanen i hammarkullen samlas man. Och efter karnevalen blir det gemensam picnic.

NO

KÖPING/RFSL/QRUISER
För första gången arrangerar Qruiser en fest gemensamt med en RFSL-avdelning. Och det slås på stora trumman i Norrköping. Hela Qruisergänget (nästan) kommer och festar med medlemmar. Dator på plats och specialpris på Guldmedlemskap så klart! Delar av QX Shop finns på plats.
Mr Gay Sweden Niklas Ottosson är med och fungerar som värd och skön snubbe! Och på scen står allas vår mest underbara Edith Crepp. Hemlig DJ (men vi kan skvallra om att det är en medlem på Qruiser. Det är gratis entré och förhandsryktena talar om massa folk – så var på plats i god tid på Seaside i Norrköping. Öppet mellan 21-03.

UPPSALA/ORCHIDEA
Queerklubben Orchidea i Uppsala firar 4 år! Festen kallas ett ”Studio 54 Disco Inferno” och på scen står Diamond Dogs. På de tre dansgolven spelas: Schlagers (Dj Hessel), Hits (Dj Nike) och Discoklassiker (Dj Gary). Festplats är självklart Fredmans på Drottninggatan 12.

MALMÖ
Wonk firar ett år som gayklubb med extra stor satsning på GoGoBoys och så alla sköna med Belinda och Wonk i spetsen. Den senare gör dessutom show med Fröken Vega. Lördag på Deep och fri entré till midnatt.

INDIGO
Ett av årets stora höjdpunkter blir det ikväll på Indigo. IISC – det vill säga Indigos International Song Contest hålls vilket betyder fullsmockat och hög stämning.
I morgon är det kramgo dans med Mon Bijou 40 carat.

S/MASH
Läderflatorna har fest i Malmö i SLMs lokaler. Öppet för kvinnor som gillar fetischer.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2004-05-28 17:51:51