The Gay Millionaires Club startade för två år sedan och har inriktat sig på att hitta perfekta partners till framgångsrika män som är villiga att betala för det. Bakom förmedlingen står Jill Kimmel–Hankoff – en veteran inom dejtingföretagande.
I femton år har hon parat ihop tusentals människor, både gay och straighta. Det hela började i början av 90-talet då hon drev en singelklubb för straighta i Kalifornien. Hon ville utveckla sin verksamhet och startade på prov Lesbian Dating Club. En sällskapsklubb där kvinnor som sökte seriösa förhållanden kunde träffas under avspända former. Det hela blev en succé och strax därpå skapade hon en motsvarande klubb för bögar – the Gay Gourmet.
Genom denna verksamhet upptäckte hon att hennes bögklienter saknade en traditionell dejtingservice. Många av de hon träffade var yrkesmän i karriären som knappt hade tid att dejta, och ville ha något seriösare och mer varaktigt än sporadiska Internetkontakter eller raggande i barer. Jill riktade in sig på män som varit så upptagna av att tjäna pengar så att de inte hunnit hitta en livspartner. Snart var the Gay Millionaires Club ett faktum.
Det kostar inte något att anmäla sig som dejtingkanditat. Du fyller bara i ett webbformulär om dig själv, bifogar ett foto och en kort beskrivning av dig själv. Sedan görs en första gallring av Jills personal. De krav Jill har satt upp är man ska vara hyggligt attraktiv, uppriktig och verkligen vilja gå in i ett förhållande.
Hon berättar att det kommer in tusentals anmälningar från kandidater, men att runt 90 procent försvinner i första gallringen. Går du vidare gör hon en djupintervju för att du överhuvudtaget ska bli introducerad för en miljonär. Hon understryker att det här inte är någon eskortservice och att lycksökare inte göre sig besvär. Jill berättar att många av dem som söker kontakt via hennes hemsida själva ibland har lika imponerande meritlistor som hennes klienter.
De miljonärer som söker hennes hjälp är läkare, företagsledare, män i underhållningsbranschen och finanssektorn. De reser mycket och har ofta hus i olika delar av USA. 100 000 – 400 000 kronor kan en klient betala årligen för att få tillgång till Jills service. Det Jill tillhandahåller är män som matchar miljonärernas krav i fråga om allt från utseende, utbildningsnivå och politiska uppfattning till HIV-status samt attityd till rökning och droger. När en dejt leder till ett förhållande betalar miljonären in ytterligare en avgift, som Jill dock inte vill avslöja.
– Det beror på vad vi har kommit överens om, säger hon.
Under åren med the Gay Millionaires Club har hon sammanfört dussinet par, och hon gör regelbunden uppföljning hur relationerna utvecklar sig. Hon säger att de förhållanden som verkligen verkar funka är när miljonärerna mött någon som har en egen karriär och ambition med sitt liv. Hon understryker att hon inte kan lova att hitta en livspartner till någon, men åtminstone tillhandahålla ett bra urval. Hennes klienter hittar alltid någon som de är intresserade av, men resten är personkemi.
Men tyvärr, du som sitter och tänker att detta kunde vara lösningen på dina ekonomiska eller äktenskapliga bekymmer. Jill säger att hon inte har möjlighet att ta emot ansökningar från Sverige eftersom hon bara jobbar mot den amerikanska marknaden.
På frågan om hur hon vet att det är miljonärer som anlitar henne, svarar hon skrattande:
– Kan dom betala inträdesavgiften, då är oddsen höga att dom är miljonärer!
Själv är Jill Kimmel–Hankoff, singel, straight och lever i Kalifornien med sina katter Buster och Precious.

http://www.gaymillionairesclub.com

Publicerad: 2004-05-29 12:00:00