PåskParty Öresund

Redan ikväll onsdag är det jubileumsfestligheter på 12-årsfirande Indigo. Edith Crepp håller i Drugbingo. På fredag blir det så Jubileumsdisco med Pracha & Co. På scen står Days of Pop. På lördagen blir det salsa med Club Havanna.
För de som vill variera sitt uteliv blir lördagen ett klubbhoppande mellan Wonk, där Babushka och Belinda håller hov mellan de två dansgolven och fyra barerna. Nyöppnade Sin har sin andra kväll på Adelgatan 2. Där spelar Gebauer från Göteborg och Stoffe från hemstaden.
Läderkluben SLM har dock stängt i helgen – lädergrabbarna drar till ett av Europas största läderevent – Berlins påskfest.

Helgens andra stora begivenhet är att Schlageraktuelle Lasse Flinckman öppnar sitt sommarcafé på långfredagen klockan 13.00. En av Skånes stora begivenheter alltså och ett säkert tecken på att vi nu kan börja leva det ljuva sommarlivet! Caféet som passande heter just Flinckmans café ligger i Sireköpinge mellan Svalöv och Tågarp. Intill Sireköpinge kyrka. Öppet är det sedan fram till september fredagar – söndagar 13-20

I Köpenhamn är det påskfest på Pan på fredagen. Show med Jean-D och Latika. DJ är Michael Chorazychewski. Och – inte minst – de som hittar gömda ägg och lämnar in i baren får något extra i utbyte.
På baren och restaurangen Heaven är det påskfirande hela helgen igenom. DJ spelar och det är öppet till 05.00. På Heaven har man nu börjat ställa ut uteborden – så varma vårdagar kan man njuta öl eller kaffe i solen.
Även Oscar har slagit upp sina fönster mot våren! Och det utlovas att såväl Dj Boycutt och LC Rank är på vårhumör! De splar från 22.00 på torsdagar och fredagar.
På SLM på Studiestræde är det påskfest och Öppet Hus för alla män på lördag. Självklart skall alla följa klubbens dress code!

Kulturgruppen Dunst har påskparty på lördagen i Ungdomshuset på Nørrebro. Non Stop dans, cabaret och Dunsts galna shower kommer garanterat att överraska gästerna (minns Wigstockholm i Tanto…). Temat är Cross Dress och DJs är Djuna Barnes, Stimulundia och Rosa Lux

http://www.qx.se/guide

Källa: Guiden

Publicerad: 2004-04-07 16:02:09