GayKryss

Det här är sista veckan att köpa biljett till Gayshas och Stockholms universitets gaystudenter gaykryssning den 4 april till Åbo med Silja Line Festival.
– Alla är såklart välkomna student som icke-student säger L.P. vice ordförande i Södertörns Högskolas gayförening GaySHa.

Ombord erbjuds en gemensam öl/vin och matbuffé under regnbågsflagg, dessutom kommer det sjungas kareoke och kvällens höjdpunkt är Tribute Queens hyllningsshow till Freddy Mercury ”The show must go on”. Och visst vi festar sedan vidare i nattklubben tills småtimmarna såklart.

– På måndagen hoppas vi att alla är pigga och krya inför bad för dom som vill och frågesport så glöm inte badkläderna säger Laurens.

Kryssningen kostar 300 kr för medlemmar och 320 kr för övriga, priset inkluderar underhållning, buffé och del i C4-hytt. Sista anmälningsdag/betalning är 28:e mars. Åldergräns 20 år. Anmälan är bindande och sker genom inbetalning till pg 26 62 -5. Glöm ej ange födelsedata, namn och ”gaystudenterna”. Vill ni dela hytt med någon/några specifika meddela detta.

http://www.sus.su.se/gaystudenterna

Källa: Se mer info om Gaykryssningen

Publicerad: 2004-03-26 18:08:07