Klubbliv

Den 25 mars startar Regnbågsrummets skapare Jonas Andersson klubbverksamheten på Isolé (gamla Sophies) på Biblioteksgatan.
– En legend har gått i graven men minnena består, säger Jonas Andersson till QX.se och utlovar därmed en Regnbågskänsla på Isolé.
Tillsammans med Kökets Philip Kellin skall de samla såväl det sköna gayfolket som Stureplans vippisar till klubbande torsdagar till lördagar.
– Det blir ”din Gay, Vip och Hip-lounge” mitt på Biblioteksgatan, förklarar Jonas konceptet.
Torsdagsklubben på Isolé blir en ”arty” kväll med namn som Jocke Åhlund och Pontus Djanieff som kvalitetssäkrare. Fredag och lördag förklarar Jonas som kvällar med ”Internationell jetsets och disco glamour”.
Isolé har självklart öppet alla dagar i veckan med restaurang och möjlighet till chambre separé-känsla, just som namnet Isolé antyder.
– Jag tycker det är otroligt kul att arbeta igen med mat och dryck, säger Jonas och berättar att det även – i gammal god Big Brother-anda – planeras ett knattedisco för hela familjen.
– Då hoppas jag även att alla våra ungar kommer.
Öppet i restaurangen blir det måndag till lördag med inriktning fransk mat. Lördagsbruncher öppna 13-16.
Nattklubben håller öppet 22-02 och när våren fått fäste om Stockholm öppnas uteserveringen på stans hetaste shoppinggata.

Publicerad: 2004-03-16 12:02:11