När Nico Tortrorella och hans fru Bethany Meyers startar podd ihop, Full of Shift, gör dom det med en smäll. Paret, som har två barn ihop och tidigare har använt sig av ”they/them” backar nu i pronomenfrågan och även hon tar tillbaka ”hon/hennes” som pronomen.

Nico, som också setts i The Walking Dead; The World Beyond, säger i podden:
– Jag använder han/honom just nu. Det betyder inte att vi är emot they/them-pronomen. Jag bryr mig bara inte lika mycket om det som tidigare, säger Nico i podden.
Han fortsätter:
– Jag känner mig mer som en man än jag gjort någonsin tidigare i livet. Jag står fan för det. Det är en sån grym känsla. Men det betyder inte att jag inte kommer att känna mig mer ”flytande” i framtiden.

Nico menar att hans inställning till kön och sexualitet tillät honom att växa, inte bara som person utan också som skådespelare.
– Det kan låta som att jag var en skådespelare som spelade icke-binär, eller queer, i så många år och nu är jag helt plötsligt farsa och spelar en cis-hetero-roll.

Bethany menar å sin sida att hon tröttnade på att folk hon mötte aldrig fick grepp om ”they/them”.
– Jag vill bara ta en drink och prata. Det började liksom stå vägen i mina möten med människor.

Paret, som tidigare sagt att de identifierar sig som bisexuella, polyamorösa med flytande könsidentitet, har efter sin backning fått kritik för att bara göra detta för uppmärksamhet. På brittiska Attitudes Insta-konto är kommenterarena övervägande negativa och en skriver ”Han är värst när det gäller queerbaiting. Han hör inte hemma hos oss eller i vårt community”. En annan: ”Trenden är över, han får inga rubriker eller jobb genom att låtsas vara en del av vårt community så nu är han bara ärlig”, och en tredje skriver ”Nästa år kommer han ut som straight”.