Party

Fullt på Göteborgs gayklubbar ikväll fredag! Gretas har ikväll fredag besök av Shirley Clamp medan Nimas klubb Fever har festkväll med NG3 på scen och Claudia von Vamp som värdinna. Upplagt för skön klubbkonkurrens alltså!
I Stockholm har ikväll David Ambertons HomO anmälda gay-vip-lounge Wonderbar öppet på GK. Se till att se rejält gay ut så kanske du slipper igenom.
Bysis Gay Club har öppet för andra gången i samma lokal som Häcktet legat i senaste åren, Pia i baren och Chrster Broman spelar. OUT! har Tomas Hemstad som spelar sin sköna klubb-balndning som påminner om klubben Slicks stämning – OBS, Slick skall dock inte hålla till i Stereos lokaler.
Connection har ikväll Peter som spelar på Babe-versionen och det är gratis entré. I morgon spelar Emil och efter en veckas öppethållande börjar klubben redan få värme i kläderna.
TipTop satsar på hård house ikväll fredag med JJ på stora golvet medan de som vill ta det lite lugnare kan lyssna på Schlager och r &b i lilla baren. I morgon spelar Marmalady på stora golvet (Shame, SLM, Kafé 44) och på lilla står Christer Broman. I damrummet spelar Fatoma.
Vill du inte sitta ensam när du skall se TV-sändningen av QX GayGala? Gå då till Torget, där galan visas på storbilds-TV. 21.15 startar det.
På Lino firar man att klubben utsågs till Årets Gayställe vid gaygalan. Öppet till 05.00 och extra galna upptåg utlovas!

Missa inte nya klubben Defekt:
Till följd av att queerkaféet Copacabana för några veckor sedan utsattes för mordbrand och att slagordet ”Död åt alla pedefiler och homosexUlla” sprayades på kaféets skyltfönster anordnar Klubb Defekt http://www.defekt.nu/ tillsammans med queerfeministiska teatergruppen KUNQ Kunq nu på lördag en show på Mondo vid Medborgarplatsen till stöd för Homosex-Ullas fond.

Showen som går under namnet 8 x KUNQ är även premiärkvällen för Klubb Defekt vars paroll är: ”Slipar av vardagens skarpa kanter & spelar bra musik, rakt på trumhinnan”.

De ansvariga för klubben låter även hälsa att de som känner oro för att pojkar med stelopererade högerarmar kommer dit och förstöra den goda stämningen inte behöver göra det eftersom vakter från Lionkings Protection vilka tidigare har varit livvakter åt Cunigundas mammor samt är den dödshotade Ullas ständiga beskyddare kommer att finnas på plats.

Självklart kommer det att bli musik, och det kvällens DJ:s Ann Drogyn & Josefin samt Drollercoaster kommer att spela är grrlgroups, boybands, femme-wave, elektro och xx-soul, electroclash, house samt lite hip hop.

Dörrarna öppnas 22 och är sedan öppna fram tills klockan tre på morgonen, inträdet ligger på 50:- och åldersgränsen är 20 år.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2004-02-06 17:39:03