Klubb

Trycket på QX GayGala har aldrig varit så stort som i år. Biljetterna är helt slut, men 23.00 blir det eftersläpp och festen fortsätter fram till 03.00. Dj Christer Broman spelar och kvällens 800 Gala-gäster kommer blandas med danssugna.

Redan ikväll är det dock full fart i stan. Legendariska Häcktet har öppet för sista gången innan Jeanette och Lotta drar till Nytorget och nya baren Roxy.
Restaurangen Bysis kommer dock fortsätta med gayklubb på onsdag och fredag och redan den 4 februari har GayKlubb Bysis öppet första gången med Christer Broman som DJ och Johan och Pia i baren.
Ikväll fredag har Cattelin smygpremiär för sin gayklubbsverksamhet i Mirres regi. Varannan fredag blir det Dj Nenne som spelar och varannan gång DJ Peter. Fri entré. Dessutom blir det Connection på lördagar i samma lokal med Dj Emil. På lördagen har man även fixat till en av barerna till temat Coyote Ugly. På onsdagar är det gay barkväll på samma ställe och så är självklart krogen öppet som vanligt.

På TipTop spelar ikväll fredag Thomas Deak på stora golvet och på lilla blir det schlagers. På lördag är det Tomas Hemstad som kör på stora golvet och Christer Broman som har lilla medan Sophie Uppvik spelar i Damrummet.

Tomas Hemstad är guru på OUT! på fredagskvällar. En kväll som samlat Slick-folket till en skön alternativ klubbkväll (ingen schlager så långt örat når alltså). På lördagar är det ägaren Per Bjelkenstedt själv som spelar houseiga och clubbiga toner tillsammans med gäst-DJs.

Dansglada läderbögar har storhelg! Anders Braun spelar på lördagskvällen och vi kan garantera att inte en fot står stilla.

För alla de som saknat Regnbågsrummet finns ett skönt alternativ. David Amberton, André och Navid kör sin ambulerande Womderbar med GayVip-ig känsla varje helg.
På lördag är det Sinners på Birger Jarlsgatan som har besök av grabbsen. En trappa ner och längst in så hittar du Wonder bar där Dj Gaffe spelar girlierap, fagfunk och superstar classics. På fredag drar sällskapet upp till Söder och klubben GK där man på övervåningen har GayVip-del med Dj Jörgen Andréasson som spelar dansig house och coctailaktig techno.

Och så Lino då självklart. Alltid lika fullsatt klubb med Bernhards dansgolv och ”Valvaka” inför GayGalan dit klubben är nominerad. I schlagerrummet spelar specialisten Edward.

Och så startar de coolaste självklart på stans alla gaybarer och restauranger.
Så här skall en gayvänlig stad se ut!

http://www.qx.se/guide

Källa: Se QX Guide för hela festlistan

Publicerad: 2004-01-30 17:18:59