QX februari 2004

KUNG LOTTA
På juldagen förlovade sig Lotta Bromé med sin Jessica.
Här berättar hon exklusivt för QX om höstens alla löpsedlar, om kärleken till Jessica, om rätten till ett privatliv och om att vilja gå ut och lägga sig under en gran i skogen och frysa ihjäl…
– Det har varit så ångestladdat för mig. De här löpsedlarna har varit min värsta mardröm. Som tur var hade jag bra vänner som slöt upp och lyssnade och som visste hur känsligt det här var.

SVERIGES 10 SEXIGASTE TJEJER OCH KILLAR
Årets sexigaste listor är här. I nya numret listar vi Sveriges 10 sexigaste tjejer och killar. Bögarna har valt ut sina favoritkillar och flatorna har listat sina favorittjejer.

MELODIFESTIVALEN 2004
Snart drar schlagertåget igång. QX har träffat Fredrik Kempe, Baccara och låtskrivaren Henrik Wikström som kanske har skrivit årets vinnarlåt?

SCHLAGERFLATOR
Schlagerbögar har alla hört talas om, men finns det schlagerflator?
QX har hittat fyra tjejer som laddar för fullt inför kommande melodifestival.

HUR GAY ÄR LINKÖPING?
QX frilansare Anders Olsson har besökt Linköping över en helg för att kolla in stadens gayliv.

ANNIKA LANTZ LEDER GAYGALAN – SOM I ÅR SÄNDS PÅ SVT
Den 1 februari är det gaygala på Hamburgerbörs. Och en vecka senasre sänds den på SVT. Vi har träffat Annika Lantz som gör debut som gaygalakonferencier.
– Det är naturligtvis en enorm ära att få leda Sveriges varmaste, bästa och mest glamourösa gala. Efter att bli ”årets hetero” är väl gaygala-konferencier det finaste man kan vara?

STYLINGAKUTEN – SVERIGES EGET FAB5
Den 5 februari har Stylingakuten premiär i TV 4. I fjorton program under våren kommer vi att få se hur en huvudperson i varje avsnitt får hjälp med att fixa sin personliga stil. Vi har träffat sylingbögarna Jimmy Schönning och Jonas Wramell.

FAME HAR PREMIÄR PÅ OSCARS
”Fame – I wanna live forever!” Ja, det verkar faktiskt som om musikalen Fame har ett evigt liv. Den 29 januari är det dags för nypremiär på Oscars, nästan exakt tio år efter att den gjorde succé på Chinateatern. Under en kort repetitionspaus träffade QX Andrés Esteche och två av hans medspelare – veteranen Eva-Britt Strandberg, och Magdalena Johannesson, känd från tv-serien ”Cleo”.

DESSUTOM
Mats Strandberg skriver krönika om att Harry Potter är bög. Vi kollar in de snyggaste kallingarna från Australien och lottar ut ”Queer Eye for the stright gay”-skivor. Här hittar du även Homokryzzet med Edward och Daniel och vi går på bastuklubb på Amigo Sauna i Köpenhamn. Och så recenserar vi bl.a nya album från Sara Löfgren, Blue, Granada och Just Jack.

Publicerad: 2004-01-28 06:00:00