Klubb/Krog

Den 30 januari öppnar restaurang Cattelin på Storkyrkobrinken i Gamla Stan i ny regi uppger Corky.nu. Mirre som idag driver Connection, Babe Connection och Café Connection, har tagit över arrendet för Cattelin och samlar nu ihop sina verksamheter på en och samma plats.
Därmed får Stockholm två nya gayrestauranger inom kort. Tjejerna bakom klubben Häcktet öppnar eget på Nytorget i början av februari.
Stockholms första gaygeneration har fått nya behov som skall tillfredställas. Succén med korgar som Mandus, Göken, uppiffade Side Track och Torget pekar på att nattsuddet behöver kompletteras med vuxnare gayhak.

Men Mires Cattlin kommer även att bjuda på nattsudd. På fredagar kommer man ha Babe Connection, på lördagar Club Connection och på onsdagar kommer man ha baröppet med Gäst DJs. Restaurangen skall hålla öppet sju dagar i veckan.
Frampå vårkanten kan Cattelin dessutom locka med sin uteservering på egen innegård och med ca 70 sittplatser och möjlighet att hålla öppet ända till 03.00 på natten.

Nuvarande klubben Connection på Sveavägen har sin sista kväll den 24 januari och Babe Connection, som har haft öppet torsdagar på Cattelin gör uppehåll till nystarten den 30 januari.

http://www.clubconnection.nu/

Källa: Connections hemsida

Publicerad: 2004-01-12 12:32:27