Party

För alla fetischälskande stockholmare blir det en helhelg att se fram emot.
Ikväll lördag har Leonora jubileum för sin Kinks & Queens-klubb. På båten Vielle Montagne i hörnet Söder Mälarstrand och Torkel Knutsonsgatan firar hon och hennes gäster en av stans mest långlivade klubbar. ”Come as you are, leave with somebody else” är en galabeskrivning av klubben. För att möta intresset meddelar Leonora att hon självklart behåller sin dresscode, men kommer se mellan fingrarna för de som inte bryter allt för uppenbart mot reglerna: Klä upp dig – och inga (trista) blåjeans!

Fetischfolket av det manliga slaget kan ikväll lördag roa sig på SLM där Risto spelar deep house och sen så kan fetischisar av alla kön ladda upp för måndagens Ibiza party med Club Fetish Party. Anna Book är gästartist i schlagerbaren som har öppet redan från 20.30. Därefter drar stora festen igång med med Denise Lopez show och dresscoden förenklats till ”sommarkläder”. Ibiza partyt hålls på Podion, Söder Mälarstrand 77-79.
Bakom festen står Annica och Bosse från Fetish Shop med benägen assistans av Madame Kerstin och Doken.
Förköp säljs på bland annat Feelgood Piercing, Café 41:an, Eve Collection och så kan man förboka för köp i dörren. Se deras hemsida fetishparty.se – eller klicka på annonsen på Qruiser och guidesidorna här på QX.se.
SLM har extraöppet på måndag med DJ Kent som spelar High Energy-musik.

För de som inte står ut med fetisch eller sommarkäder är det öppet på alla stans klubbar och barer i helgen. På måndag har Monday Bar Trettondagsfest innan man tar en liten vinterpaus.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2004-01-03 17:46:45