God Jul

God Julhelg önskar vi alla besökare på QX och Qruiser. Om ni vill ta paus från det mer traditionella julfirandet, så finns det i QX Guide flera tips.
Missa till exempel inte Indigo i Malmö som på annandagen har sin närmast traditionella julfest. Babushka Live In Concert 2003 är temat och betyder alltså att Babushka står på scen. DragKings och DragQueens har fri entré.
Samma kväll har Queer fest i Göteborg. Självklart på Madison och med DJ Pamela som spelar houseigt och sköna Cunigunda som förvrider våra partysinnen till det yttersta!

I Stockholm blir det gaysnäll dansjulfest redan på juldagen. Det är GayGale-nominerade Monday Bar som intar Gallerian mitt i city med dansfest. Cari Lekebusch, Joel Mull och Adam Beyer innebär svensk dansmix på högsta nivå.
Självaste julafton har såväl Mandus som SLM öppet. Den senare klubben har öppet till 02.00 för alla killar med smak för tuffare tag. Även TipTop håller julöppet till klockan 03.00.

På lördag är det full fart igen på de flesta ställen och uppladdningen inför nyåret är i full gång. Danssugna läderbögar bör inte missa lördagens SLM då Geoff Gains spelar. Icke läderbögar bör boka nyårsafton och Sylvester/Sylvia-festen på München. Ett rykte säger att även mer schlagerglada gäster får sig något till livs – Nina & Kim lär sjunga vid tolvslaget!
Mer om nyår efter julhelgen.

God julhelg och glad Chanuka!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2003-12-23 19:18:08