Lönehelg:

STOCKHOLM:

Medlemsklubben SLM har öppet hus på lördag. Så nu kan du besöka den mytomspunna läderklubben utan att vara medlem. Entréavgiften är på 50 kr. Glöm inte bort att SLM är en läderklubb och har dresscode. Så sparka av dig dina sneakers och hoppa i bootsen.
En annan medlemsklubb är Kinks & Queens som du numera hittar på båten Vielle Montagne på Söder Mälarstrand. Lördagar 22-03 ser Leonora till att alla medlemmar har det bra och eventuellt får lite smisk om det behövs.
På populära klubben Lino ringlar sig kön lång på lördagarna och det lär den göra även i helgen. Disco, glam och schlager av DJ Edward i en enda underbar röra. Kom i tid om du vill slippa kö. Öppet 21-04.
Club Connection med klubbmästare Mirre i spetsen har skaffat sig en stadig publik på lördagarna. I helgen är det DJ-Peter som står för musiken, medan Emil Hellman tar hand om housegolvet i källaren. Det blir även uppträdande av dansgruppen Erotica. Connection hittar du på Sveavägen 53.
Vägg i vägg ligger gaypalatset Tip Top som kör på som vanligt med disco, schlager och house. Och Damrummet så klart.
Dessutom fyller en av Stockholms populäraste barar 3 år på lördag. Torget i Gamla stan har firat i flera dagar nu och på lördag är det stort 3-årsmingel med Christer Broman i DJ-båset.
Ni missar väl inte heller vinterns självklara mötesplatser för bögar, flator och bin? Ställena som kanske inte alltid ställer till med storslagna specialevenemang men som alltid finns till hands med trevlig personal och skön musik när man känner för att slinka in en stund. Mandus i Gamla stan har öppet varje dag till kl 00. På söder hittar vi Häcktet som har öppet fredag från 19-01 och Sidetrack som även dom har öppet till 01.00.
Och den som vill spara sin utgång till söndagen eller som inte fått nog av allt festande har naturligtvis Patricia att gå till. För där gungar båten lika hysteriskt som vanligt – och med Babsan vid rodret. Och när de nya VIP-korten nu släppts är gästerna sugna på att använda dem.
Hot så det skriker blir utan tvekan festen Akt7 på Moderna Dansteatern. Efter sista föreställningen med Retro/Memo, där tre av Per Jonssons tidiga dansverk återuppsatts, byggs lokalerna snabbt om. Så börjar en fest till koreografens ära. Mycket sköna dansrytmer och självklart välkomnas fetisch-kläder! För de som inte får biljetter till Retro/Memo rekommenderas att starta kvällen på Kinks & Queens på Söder Mälarstrand, där Leonora får alla i rätt stämning för Akt7.

GÖTEBORG
Ikväll fredag besöker Stockholmsklubben Vanilla, med Nenne och Jessicai spetsen, flatklubben Zappho och spelar de bästa hitsen, både gamla och nya.
Queer har fest på Madison med start 23.00. Temat denna gång är Le Male – á la Gaultier – party.
Per QX, Londons snyggaste DJ (och Sveriges så klart), ser till att alla vill dansa loss!

MALMÖ
Ikväll ferdag blir det Dj Jonny och Magnus som fixar klubben X2. Och i morgon gäller självklart Wonk för de unga – medan de som gillar kramgoare låtar går till Monbijou 40 Carat.
Malmö och Köpenhamn bedriver just nu en reklamkampanj för sin region som Gayvänligt. En broschyr sprids via bland annat finsk gaymedia.

KRISTIANSTAD
RFSLs lokalavdelning firar 10 år med fest på Hemgården på lördag. Mellan 12-16 är det öppet på föreningsens lokaler på Norra Kanalgatan. På kvällen blir det supé och underhållning av Fantasifabriken.

Publicerad: 2003-11-28 17:59:11