Redan på fredagen startar läskigheterna då Malmös X2 goes Halloween mellan 23-03 med Deejay Jonny och DJ Magnus.
På lördag är det Halloween-fest på Castro i Göteborg, på Nightlife i Halmstad och RFSL Sundsvall inviger under lördagen sin nya lokal i centrala Sundsvall 19 -22 på Nybrogatan 29. Även där är det Halloween-tema.
I Stockholm blir det stort Halloween-baluns på både Connection och Lino.
– Personalen ser värre ut än vanligt, skrattar Mirre på Connection och berättar att lokalen kommer att vara utsmyckad och att det kommer serveras blodiga drinkar i baren. DJ på Connection för kvällen är Peter Ludvigsson som även skriver klubbspalten i QX.
På Lino är det stort Halloweenparty med skrämmande, förskräckliga upptåg… Järpen skruvar upp hårdbasen och pumpar housemusik på klubbgolvet medan Edward lirar beroendeframkallande schlagers… De har ett stort uppvärmt ”partytält’” på innergården och där spelar Thomas Deak R&B/good old hits.
Om du vill vänta med Halloween-firandet till söndaglvällen så anordnar Patricia årets ruskigaste Halloween-fest och varnar känsliga besökare: ”Denna fest är inget för er med svaga nerver” men välkomnar ”häxkärringar, ruggugglor, freaks och andra monster till spökbåten”.
En jury belönar dessutom de tre mest uppseendeväckande otäckingarna med fina priser.

Publicerad: 2003-10-31 15:00:00