Missa inte årets TV-serie…

”Top Model” blev en oväntad succé. Det var programmet det pratades mest om i fikarummen på arbetsplatserna. Nu har du chans att se denna fantastiska serie som – helt oväntat – tog QX-redaktionen med storm.
En dokusåpa om jakten på USA:s nästa ”Top Model”, hur trist lät inte det? Men oj så fel vi hade. Här fick vi vara med om de mest spännande dialogerna och odödliga kommentarerna från tjejerna. Coola Adriannes kommentarer är värda en egen spalt i QX. Bibeltokiga Robin älskade man att hata. Programledaren Tyra Banks eviga ”Congratulations, you´re still in the running to become Americas next topmodel” citerades om och om igen i vänkretsen. Och sist men inte minst bedömdes de tävlande i varje avsnitt av en jury, med forna supermodellen Janice Dickinson i spetsen, som var så elak att Bert Karlsson framstår som Moder Theresa i jämförelse.
Nu visar TV3 ”Top Model” på nytt, då många tittare som missat serien hört av sig och vill se den. Så bänka er framför tv:n ikväll och 8 lördagar framåt. Mycket nöje!
Top Model visas 20.00 på TV3

Publicerad: 2003-10-11 00:00:00