På onsdagarna framöver har Malmö fått en ny och snygg gaybar mitt i city med en härlig uteservering vid kanalen. Christina Ouzounidis, student vid Malmö Teaterhögskola, och Pia Örjansdotter, skådespelare, ligger bakom den nya baren. Tjejerna tyckte att det saknades en bar/restaurang man kunde gå till mitt i veckan utan att för den skull behöva gå på nattklubb. Ett ställe som inte ligger undangömda för resten av stadslivet. Ett ställe där man kan sitta ute eller inne och se folk passera förbi – se och synas.




Adde från Sats Malmö med tjejkompisar

– Ratatouille kommer att hålla till på Mandarin som valts för att det är snyggt, ligger bra till och har en fantastisk uteservering. Dessutom är både restaurangägare och personal positivt inställda och ser fram emot Ratatouillekvällarna. Vi har fått fantastiskt respons både från dem och från våra gäster. Berättar Christina för QX.




Annie Dowie med Ian

Målet med Ratatouille är att den ska fungera som en anspråkslös men väldigt glad bar som man kan gå till direkt efter jobbet. Samtidigt vill tjejerna hitta på festliga överraskningar och ”presenter” till gästerna. Det avslöjades också att det kan tänkas bli både gäst-DJs, artister och uppträdanden vid väl valda tillfällen. Det finns redan en hel liten hög på planeringsstadiet.




Brian och Patrik

QX frågade om hur man kom på namnet:
– Namnet…ja…av alla namn man kan välja till en ny klubb så valde vi att ge efter för den möjligen rätt banala men i vårt eget tycke klockrena parallellen. Ratatouille är ju en rätt som tillreds utifrån varje kock personliga tycke och smak. En röra utan recept alltså, eller i varje fall ett väldigt flexibelt recept.

Ratatouille i Malmö – En salig blandning av det godaste och lite QX mingel.

Nästa onsdag på Ratatouille – den 30 juli kl 19-01 – lovar tjejerna en Prideinvigning på distans, för alla i Malmö som inte åkt till Stockholm…





Fredrik Ekelund från SvT med Peter och Anna




HipHop-artister Timbuktu och Anders Haugaard




Jepson från The Ark, firade sin födelsedag med vännerna Erika och Christian




Mingelkillar








Mingeltjejer




Rolf (th) med vänner




Tore Runnerstam, sångaren Tomas Tegler och RFSLs ordförande Peter Månsson

http://www.mandarin.se

Källa: Mandarin

Publicerad: 2003-07-26 15:43:16