Stockholm Pride 2003

Hela programmet till Stockholm Pride ligger nu inmatat i vår databas för QX.se/guide och QX.se/guide_English.
Här hittar du allt som sker under Pride – även det som inte officiellt ingår i programmet. Alla öppettider för gayklubbarna, barerna och caféerna runt i Stockholm liksom alla gayinriktade affärer.
Guiden uppdateras löpande och är lätt att skriva ut.
I morgon fredag startar Kombat Queer och feministiska filmfestival på Zita. Dessutom öppnar nya gayklubben Blue Star på Lundagatan, ett stenkast från klassiska gaykvarteren Skinnarviken. Klubben ligger i samma lokaler som en gång Lunda Video och kommer ha två barer och ett dansgolv.
På lördag öppnar Connection på Nivå Restaurang på Sveavägen (f.d Svea). Här kommer Dj Emil och Stavros (Stargayte) att se till att benen får fart!
Det är också klart med programmet för QX festerna fredag och lördag. På fredag presenterar Jean-Pierre Barda och Tobias Kagelind med en manstark jury bestående av riksdagsmän och kändisar. Christer Broman spelar glad gayhouse. På lördagen kommer Geoff Gaines och spelar NY-house av bästa snitt. Ni som var med på Father Please Forgive me-festen 2001 hörde honom spela så hela golvet svettades!
Stockholm Prides officiella program – med beskrivande texter av alla hundratals seminarier som hålls kan du ladda ner via QX.se. Klicka här

http://www.qx.se/guide/index.php

Källa: QX Guide

Publicerad: 2003-07-24 19:34:13