Mr Gay Sweden

Två av kandidaterna till Mr Gay Sweden-finalen har redan skaffat sig medial uppmärksamhet. Daniel Håkansson har intervjuats av Borås Tidning. I intervjun uppmanar han alla från Sjuhäradsbygden att rösta på honom. Och han säger att han vill ha revansch från tävlingen 2001 då han också ställde upp.
Se en bild av artikeln här
Även Jonas Ribbing har uppmärksammats i media för sitt deltagande i Mr Gay Sweden-tävlingen. I tidningen Folket berättar han om att vara öppet gay i Eskilstuna.
– Jag tror att jag skulle bli en bra representant. Både lokalt och i Sverige. Jag hoppas och tror att fler homo- och bisexuella i Eskilstuna skulle våga komma ut om jag vann tävlingen och fick publicitet i media.
Läs hela artikeln här




På alla kandidaternas sidor på Qruiser finns information om de deltagande. liksom bilder och lyckönskningar. Flera fan-klubbar har startats på Qruiser för att ge kandidaterna hjälp.




Fram till och med torsdag den 17 juli kan alla som vill SMS-rösta på de 27 deltagarna. Tio av dem går vidare till finalen och festen på Draken i Stockholm den 1 augusti, då en jury väljer ut vem som får titeln Mr Gay Sweden 2003.

http://www.qx.se/mrgaysweden2003.html

Källa: Läs mer om Mr Gay Sweden 2003

Publicerad: 2003-07-12 19:02:57