QX juni 2003

Här följer lite ur innehållet:

ALCAZTARS
När QX läsarna uppmanades på sajten att ställa sina egna
frågor till Alcazar rasade mejlen in från beundrare och nyfikna. Vi har ställt 40 frågor. Och fått 40 svar.

ÅSNE SEIERSTAD
Åsne Seierstad gick rakt igenom teverutan när hon som ensam skandinav stannade kvar och rapporterade från krigets Irak. Hon har skrivit den prisbelönta boken ”Bokhandlaren från Kabul”, fått Stora Journalistpriset i Norge och blivit en megakändis.
QX har träffat en mycket speciell kvinna.

ROOMSERVICE-KILLARNA
Mattias och Johnnie har ett program ihop. Snart har 50 avsnitt av kanal5:s populära Room service visats på TV. Och fler är på gång. QX ringde upp killarna för att snacka lite manlig vänskap.

BIG BROTHER-DANNE
Big Brother-Danne, som heter Sörensen i efternamn, är en verkligt schyst typ. För sina vinstpengar ska han bjuda kompisarna på party och sina föräldrar på en långresa. Och när homosexualitet kom på tal i huset så var han inte sen att ta vårt parti. Han avslöjade ju till och med att han sugit kuk… QX ville såklart ta reda på lite mer om denna sympatiska kille som till vardags är laboratorieinredare.

CARANDIRU
Samma dag som QX gick i tryck hade Latinamerikas store regissör, Hector Babenco, premiärvisning för världspubliken på Cannesfestivalen på sin första film på nio år – Carandiru. Mannen bakom filmversionen av Spindelkvinnans Kyss har nu Brasiliens absolute snygging, Rodrigo Santoro, i en av huvudrollerna som transvestiten Lady Di, i sin nya fängelsefilm. Det är hans mest mänskligt vågade och kontroversiellt attraktiva film någonsin. Vi bad Bobo Karlsson avlägga en kort och snabb rapport från São Paulo.

SUMMER NIGHT CITY 2003
Anders Olsson har spenderat den senaste månaden på Stockholms 19 gaykrogar med penna, block och ett par skarpa ögon för att du ska hitta rätt i krogdjungeln sommaren 2003. Pekka Koskenvoima har plåtat.

DESSUTOM…
…så har vi frågat 12 kändisar vad de ska göra i sommar, vi har träffat Christer Björkman som släppt en skiva på franska, vi har tagit båten till Helsingfors en helt vanlig vardag, vi har lyssnat på nya skivor från Fame, Skin, Da Buzz och Alcazar. VI har sett filmer som Secretary, Barbershop och Matrix reloaded. Mian Lodalen berättar att hon numera är medlem i Golden Ladies och Nenne har tröttnat på alla repriser som sänds på TV. Och så tipsar vi om fester, partyn och andra roliga saker.

Publicerad: 2003-05-21 09:00:00