Grattis

– Detta är ju helt fantastiskt, säger en sprudlande Leonora till QX.se. Jag är så glad att jag vann, nu skall jag åka till Warszawa och fixa tänderna, därefter skall jag hissa upp hårfästet!
– Programmet spelades in för två månader sedan, men jag har varit tyst som muren om att jag vann, säger Leonora hemlighetsfullt samtidigt som hon tar emot sina förväntansfulla gäster.

Leonora heter till vardags Lennart och ståtar med många medaljer från simtävlingar i bl a europeiska gaysport-spelen Eurogames. Just nu ligger hon i hårdträning för Eurogames i Köpenhamn. I tv-programmet piffade hon upp namnet till ”Leonardo”, ett grepp som den av TV 3 :s inhyrda jurun gillade. Programmets filosofi tycks vara att samla ihop ett gäng halta och lytta som veckovis tävlar om en kvarts miljon kronor genom att berätta om sina livsöden för en jury. Leonora berättade om sitt spännande liv, och imponerade på juryn så pass att de utsåg henne till kvällen vinnare.
– Den första gratulanten var skattemyndigheten som roffade åt sig 30% av vinsten säger Leonora som dock tillägger att det kommer att bli sköna slantar över för att piffa upp garderoben med plymer och paljetter.

http://www.qx.se/qruiser/index.php?aktion=klubb&klubbid=2797

Källa: Kinks and Queens

Publicerad: 2003-05-18 23:00:00