Mattias & Johnnie

Hur ofta pratar ni med varandra?
Mattias: När vi är mitt i en inspelningsperiod pratar vi inte så mycket med varandra privat, det blir ju så intensivt ändå. Men annars ses vi en del och går och fikar, går ut och tar en öl eller träffas med våra respekltive familjer och så. Som riktiga vänner gör.
Johnnie: Jag tycker vi pratar varje dag. De dagar då vi inte ses så pratar vi ändå på telefon. Det är skönt att jobba med sin bästa kompis. Ibland kan vi vara så trötta på varandra när vi går från inspelningen, men likförbannat ringer vi varandra dagen därpå.
Vad är det snällaste Johnnie har gjort för dig?
Mattias: Han gör snälla saker hela tiden. Det är smågrejer liksom. Känner jag mig hängig och är fökyld en dag så hämtar han te och ser till att jag får sitta och så. Han är en väluppfostrad och omtänksam grabb.
Vad är det snällaste Mattias har gjort för dig?
Johnnie: Han ställer alltid upp, om jag är sjuk på inspelningen så gör han sånt som jag egentligen borde göra.
Om ni skulle åka på semester ihop, var skulle ni åka då?
Mattias: Oj, inte till Mallorca i alla fall, det blir nog till något mer annorlunda ställe, som Puerto Rico.
Johnnie: Oj, det går inte… Han skulle säkert vilja åka till någon strand medan jag vill klättra i berg i Nepal. Så vi skulle väl få åka till Indien eller Costa Rica…
När ni inte har setts på länge, blir det ”handtag, famntag, klapp eller kyss” när ni ses då?
Mattias: Vi saknar ju varandra när vi inte setts på ett tag så det är klart att vi kramar om varandra.
Johnnie: Har vi inte setts på bara ett par dagar så kramas vi! Och när vi inte pratat med varandra på ett par dagar och Mattias ringer så är det liksom: ”Heeej hjärtat”! Min fästmö brukar fråga om jag tänker gifta mig med honom. (skrattar)

Roomservice sänds på kanal 5 på söndagar 19.30.

Publicerad: 2003-05-18 09:00:00