PartyPåsk

Påsken lovar inte bara strålande sol i nästan hela landet – det blir dessutom traditionsenligt en stor gaypartyhelg.
I Malmö är fokus självklart Indigos 11-årsjubileum. Sylvester och Sylvia inleder firandet med att själva fira omläggningen av nya sajten och de snart aktiverade betalfunktionerna. På långfredagen blir det självaste jubileumsfesten. Therese ?Drömhus? Grankvist står på scen. På påskafton blir det Karaokebar under ledning av Belinda och så intar Andrés Esteche scenen då KLUBBX2 håller i firandet på söndagen.

I Göteborg firar Sylvester och Sylvia på Matahari på skärtorsdagen. På självaste påskafton blir det party på Castro. Dj Switch vänder plattor och så blir det exotisk striptease!

I Stockholm blir det en lång radda fester. På onsdag står Tollie & Dolores på Torgets scen. Räkna med köer långt ut på gatan! SLM startar sin Easter Parade ? fyra dagars läderfestande på Wollmar Yxkullsgatan.
På torsdagen firar Sylvester/Sylvia sin sajt även i Stockholm – och på TipTop. Med i firandet är S.P.I.K.E och Evolver. Samma kväll blir det DragQuuen of the Year på Berns. Årets hetaste druga skall koras och Maasen uppträder. (Se tidigare artikel på QX.se).
På långfredagen är det Sturecompagniet som gäller. Léo och Jonas Andersson tar över hela huset vid Stureplan och gör en HornyPornyHunyPanky-fest. Mycket bara överkroppar uppumpade till max alltså!
På stora golvet spelar Stefan Wendin och Erik Prydz. I ?Klubben? är det klubben Radikal som är på plats med DJ Candy och GoGo-grabbar. I Jazzbaren presenterar klubben Tech-Noir sitt koncept med Dj-listan Life, Rauz och Conan. I superklubben Regnbågsrummets rum blir det Soft Porno Lounge och de 1000 första gästerna får en överraskningsgaydvd (räkna med snusk!)
På lördag kommer Nanne Grönvall till TipTop och gör en supershow. Alla hitsen i en lång skön radda. Samma kväll är det påskparty på Lino och skönt mingel på GayBar/Vickan.
På söndag lär det blir kaotiskt på fjolljollen Patricia. Ledig annandag påsk, strålande sol och vårvärme – hur kan det bli bättre upplagt för en helkväll vid Stadsgården!?

http://www.qx.se/guide

Källa: QX.se/guide

Publicerad: 2003-04-15 19:04:57