QX April 2003

BUDDABOYS
Buddaboys låter kanske som ett namn på några sumobrottande tjocka herrar. Men det är det inte. Buddaboys är namnet på tre snygga tjejer. Tre tjejer som har ett band ihop.
För några månader sedan kunde man läsa de första notiserna i tidningarna om ”Eva Dahlgrens nya band”. Istället för att släppa ett nytt soloalbum skulle hon numera vara en av tre medlemmar i gruppen Buddaboys. De övriga medlemmarna skulle vara Mija och Greta Folkesson. Och nyligen släpptes det första smakprovet från bandet, nämligen singeln Do me. I april kommer albumet.

JOHAN THORSELL
Höstens ”Fame Factory-sötis” hette som bekant Mathias Holmgren, numera ”Barbados-Mathias”.
Vårens sötis i Bert Karlssons Skara-såpa heter Johan Thorsell, 28 år, från Upplands Väsby. Slumpen, ödet eller en Guds nyck – men som du säkert känner till är Mathias och Johan ett par. ”Vi är så kära” berättar Johan i denna avslöjande QX-intervju.

LITEN SNO

E, STORT PROBLEM?
”Less is more” brukar det ofta heta i gaysammanhang. Med det uttrycket stämmer inte när det handlar om snoppstorlekar. Då är det raka motsatsen som gäller. Centimeterfixeringen är enorm. Det ska vara stort, grovt och långt. Och alltid redo. Det verkar vara varje bögs dröm att hitta en brunstig kille med en rejäl batong i brallan. I alla fall är det lätt att tro det när man surfar runt på olika hemsidor på nätet. Men hur är det att ha en snopp som är flera centimeter under genomsnittet. QX har pratat med fyra killar som vet.

ERIC FRÅN CAMP MOLLOY
Anledningen till att titta på TV4:s nya äventyrstävling Camp Molloy heter Eric Bremberg. Hans kropp för tankarna till en amerikansk musclemarry från Chelsea. Men istället för att bara sitta och blir avundsjuk och tänka ”åh, om man bara hade en sån kropp” så kan du göra något åt det. Eric har bestämt sig för att hjälpa QX-läsarna. Här berättar han hur han tränar och hur du får bästa möjliga kropp till sommaren. Så ta chansen och häng på tåget, för nu börjar ”Operation 100 dagar”…

DAJANA I FAME FACTORY HAR FLICKVÄN
På QX Gaygala på Tyrol i februari fick Bert Karlsson beröm av Sissela Kyle för att han lyckats så bra med att vaska fram talangfulla bögar i sin Skara-fabrik. Men hon ifrågasatte samtidigt om han glömt bort homo-tjejerna. När vi ser vårens omgång kan vi konstatera att dom inte alls är glömda. QX har pratat med en av deltagarna, Dajana Lööf , 20 år som är öppet bisexuell.

FREDRIK EKLUND SPELADE IN BÖGPO

FILM I USA
Fredrik Eklund var på snabbvisit i Stockholm i mars för att vara med när Regnbågsrummet fyllde 3 år. Det råder bråda dagar för Fredrik. I USA ska bögporrfilmen ”The Hole” snart ha premiär i videohandeln. En film där Fredrik gör sin debut i porrbranschen. Något han tänker skriva en bok om. QX hann ställa några frågor till Fredrik när han var i Stockholm.

DESSUTOM
Vår favoritregissör Pedro Almodovar belönades nyligen med en Oscar för bästa originalmanus för filmen Tala med henne. Det är dags för Almodóvar-fest för alla fans… Rikard Wolff är aktuell med nytt album och har pratat med Pär Jonasson om låtarna, singellivet och om att jämföra sig med Britney Spears. QX-skribenten Anders Olsson har spenderat en eftermiddag med att räkna bögar på NK. Vi har vimlat på Jonas Andersson 40-års fest, på internationella kvinnodagsfesten på Tio Top, på Robert E´s choklads nypremiär och på efterfesten på Melodifestivalen. Vi har lyssnat på nya skivior från Lil`Kim, Simply Red, Buddaboys och Gareth Gates. Och vi har sett filmer som Kärleken checkar in och Kärlek på jobbet. Nenne Nestius går till attack mot vanliga människor i TV-såpaland i sin TV-krönika och Anders Öhrman läxar upp Siewert Öholm i ledaren.

Publicerad: 2003-03-26 10:00:00