QX februari kommer ut ikväll

Det var en lycklig Vigor som QX pratade med efter att QX läsare och QX jury valt ut honom till Sveriges sexigaste kille. I februarinumret hittar du intervjun med honom samt vilka de övriga 19 på listan är.

Vi har även pratat med Andy Bell från Erasure om den nya plattan, om livet som popstjärna, om bastuklubbar, Army of Lovers och om det är dags att pensionera sig.

Cecilia Neant-Falk var bara 25 år när hon tillsammans med Nina Bergström gjorde den prisbelönta och mycket uppmärksammade dokumentären om äldre lesbiska ”Väninnor – berättelser från garderoben”. Det har gått 6 år sedan dess och nu är Cecilia tillbaka med en film om unga flators livsvillkor. QX har träffat den nyförlovade filmaren för en pratstund om film, flator och framtiden.

Dessutom har vi träffat Shirley Clamp som enligt vissa förhandslyssnare gjort årets gaylåt till Melodifestivalen. Och så tog vi ett snack med killarna i bandet Junior Senior, där Senior berättar att han kom ut som bög för flera år sedan i hemlandet Danmark.
Dessutom fick Pär Jonasson en exklusiv intervju med 10-års firande The Cardigans.

Och så har Mian Lodalen skrivit en krönika om kärleksanarkister som vänder upp och ned på ordningen. Vi recenserar bland annat Eminems nya film 8 mile och har lyssnat på nya skivor med Kaah, Melody Club, Therese och Johannes Kotschy. Och så har vi vimlat bakom scenen på NRJ-galan och på Clit Club och Combustions fest på Tip Top.

Publicerad: 2003-01-24 12:07:17