QX GRABB APRIL 2003

Namn: Christian Hallquist
Ålder: 22
Mitt stjärntecken: Oxe, född 20 maj 1980
Bor: I Danderyd hos mamsen och papsen…och nu brorsan
Civilstånd: Singel and don’t like it…
Hårfärg: Blond/brun (vet inte riktigt..)

Ögonfärg: Blågrågröna
Vikt: 82
Längd: 184






Vad har du för mål med livet?
– Mitt mål i livet är att hitta någon att dela min lycka med! Att jag har en så pass stor inkomst att jag kan göra vad jag vill utan att jag måste spara i tio år eller låna en massa pengar! Vilket i slutändan ska göra mig lycklig!

Vad är du stolt över?
– Att jag kan köra som en gud! Hehe nä, men att jag vågade åka till Monaco och studera där helt solo. Jag är ganska blyg och tillbakadragen när jag inte känner nån så det brukar vara svårt för mig att ta kontakt vid t ex en ny skola men det gick skitbra och det är jag nöjd med att jag gjorde.

En man och en kvinna du beundrar?
LarsÅke Wilhelmson, han är världens snällaste och ställer upp när man behöver prata. Han har gett mig många bra råd. Han har banat vägen för många gaymänniskor och jag tror inte det varit lätt alla gånger. Bra jobbat Larsa, du har min beundran!
Min mamma! Hon får slita hemma, jobbar hela dagarna och sen kommer hem och lagar mat och städar och tvättar och trots allt det så är hon nästan alltid glad! Hon ställer upp i vått och torrt!




Vilka är dina största inspirationskällor?
-Min familj och mina vänner! De stöttar mig i allt och även om det varit tufft för dem med min läggning så ställer de upp!

Vilken är din favoritägodel?
-Hmm det måste nog vara min stabila springare! Den håller kanske inte alltid och den har kostat mig en j*****s massa pengar och man kan inte lita på att den ska starta men vi har varit med om mycket!

Hur ser en perfekt fredagskväll ut för dig?
-Det skulle vara en mysig middag med min älskade, sen sätta sig i en stor mjuk soffa med en filt framför en stor brasa och lyssna på mysig musik som ex Sarah Brightman.

Vilket är ditt favoritresmål?
-Det måste vara vårt hus i Spanien, en liten oas där man kommer undan stressen, spela lite golf och sånt.




Vad är det värsta du hört någon säga om dig?
-Det var nog inte direkt menat till mig men min bästa kompis sa en gång ”Bögar e så jälva äckliga, de borde inte finnas, vi borde samla ihop dem i en hög och förinta dem!” Det tog hårt på en kille i garderoben när ens bästa kompis sa så! Men sen jag kommit ut så har vi en ännu närmare relation och han är inte homofob längre!

När är du som lyckligast?
-När jag är med den jag älskar och med min familj och vänner. De betyder allt för mig!

Vilken egenskap uppskattar du mest hos en man? Hmm det måste nog vara att han är lugn, säker i sig själv.

Vilka egenskaper har du som är bra?
– Lojal, ödmjuk.




Vad är för dig riktigt bra smak? Det är en collegetröja med nått tryck, ett par fina lite slitna jeans och gympaskor. Då smälter jag!

Vilken film rekomenderar du att se?
– Gladiator, otroligt bra film!

Vad har du alltid med dig när du går ut?
– Min telefon, ett måste!

http://qruiser.qx.se/index.php?medlemsid=29720

Källa: Ditt QX nick: Danderydboy22

Publicerad: 2003-03-19 14:21:56