Party

Leonoras legendariska klubb Kinks & Queens huserade många år på Kungsholmen. En klubb som samlade alla sköna och öppensinnade människor varje lördag.
Hit hittade såväl transintresserade affärsmän som flator och bögar som gillade en öppensinnad och könsmixad kinky-miljö.
Men efter att Cave Club på Kungsholmsgatan fick problem, stod Leonora utan klubb. Flera försök på ställen som Scorpio (där Lino håller till idag), Teaterbåten, TipTop, Catelin i Gamla Stan och Camariollo visade sig inte riktigt hålla måttet.
Främsta orsaken till att hennes sköna gäster inte följde med på vandringen från Kungsholmen hänger samman med öppettider. Antingen var det 01 på helger eller 03 mitt i veckan – tider som inte passar riktiga Drugor, transor och kinkyfolk.
Nu ser det dock ut som att Leonora har dragit en vinstlott! Rio de la Plata heter platsen där hon på lördag öppnar sin Kinks & Queens.
Bakom det latinoklingande namnet döljer sig en klubb i Gamla Stan, mitt i ”gaygettot”. Leonora utlovar i ett meddelande idag ”Sköna gäster, läckra valv och glam och glamor”.
Så äntligen är det alltså dags att ta fram lädret, lacket och gummitrasan igen!

Besök Kinks & Queens supporterklubb på Qruiser!

http://www.qx.se/guide/event.php?id=2033

Källa: QX Guide

Publicerad: 2002-10-22 17:36:24