Medlemsklubb

I slutet av oktober är det nypremiär för populära GayBar i Stockholm. Medlemsklubben som stängde i vintras öppnar nu åter i nya lokaler på östermalm, nämligen på Östermalms Kök&Bar på Storgatan 27. Bakom klubben står som förra gången Elisabeth, Peter, Sanna och Hasse.
– Det är jättekul att få dra igång GayBar igen, säger Hans. Folk har kommit fram och frågat under våren och sommaren när vi ska öppna igen, så det känns som det finns ett sug efter GayBar.
GayBar kommer nu ha två plan med bar och lounge på övervåningen och bar och dansgolv i källaren. Nytt för den här gången är bland annat att det ryms fler gäster eftersom lokalerna är större. Dessutom kommer medlemmarna denna gång att få betala en entré på 50 kr efter 22.00.
Man kan som tidigare även äta middag innan partyt drar igång – matsalen öppnar redan 18.00.
Klubbens fasta DJ’s är som vanligt Josefin Crafoord, Anders Öhrman (QX) och Hans Bylund men under hösten kommer Gaybar att ha flera olika gäst-dj’s.
GayBar Stockholm har premiär lördagen den 26 oktober på Östermalms Kök & Bar, Storgatan 27.

Vill du ansöka om medlemsskap gör du det på plats i dörren. Störst chans har den som rekommenderas av en befintlig medlem eller dom som redan under förra året blev inbjudna som gäster.

Publicerad: 2002-10-17 13:18:36