Party

Under åren som har gått har man anordnat många minnesvärda fester. Dels på egen hand, men även med Ministry Of Sound och andra stora klubbar ute i Europa.

Nu under hösten och vintern har man lagt in slutspurten på sitt tioårsfirande med ett imponerande program.

Monday Bar startar det hela med att flytta från Daily’s till nya lokaler som i skrivande stund är hemliga.

Första kvällen i de nya lokalerna är den 7 oktober. I DJ-båset kommer denna kväll Richie Hawtin, också känd som Plastikman och en av världens största techno-DJs.

Biljetterna till kvällen kostar 150 kronor och kan köpas på Pitch på Gamla Brogatan och på technocaféet Svaj på Bjurholmsgatan.

Själva tioårskalaset går av stapeln den 11 november på Sturecompagniet.

Att festen blir något som det kommer pratas om länge råder det ingen tvekan om. För i DJ-båset denna kväll hittar vi en den amerikanska duon Deep Dish. Vilket får alla oss som älskar tung house att falla i trans och drägla av lycka.

Duon har under flera år både producerat och spelat in ett oräkneligt antal skivor. Idag anses de tillhöra den absoluta eliten när det gäller DJ-s.

Biljetterna släpps i början på oktober och kommer att kosta runt 300 kronor.

Men det tar inte slut där. På lucia har man tillsammans med Ministry Of Sound hyrt en hel Silja Line-färja.

Båten avgår mot Åbo den 12 december kl 20.15. Under de 23 följande timmarna ser ett imponerande DJ-uppbåd till att det gungar rejält. För det råder väl ingen tvekan om att den kommer att göra det, med denna imponerande lineup?
Seb Fontaine
Marc Hughes
Marco Carola
StoneBridge
Johnny Boy
Deep Nature
Adam Beyer
Cari Lekebusch
Joel Mull
Morg
Robert Leiner
Joel Voltek
Kvasi

Biljetterna släpps via Silja Lines försäljningsställen runt om i Sverige den 23 september.

Priserna per person kommer att ligga mellan 395 och 540 kr beroende på klass och förutsatt att man fyller upp en hel hytt med plats för 2-4 personer. Det går att boka en fyrbäddshytt om man bara är två personer. Men då får man även betala för de tomma platserna.
I detta pris ingår allt utom mat.
Som en extra bonus har killarna även ordnat en efterfest på Sturecompagniet för alla de som åker med.

För att kunna boka biljett behöver du ett kodord. Information om hur du får tag på detta kodord kommer dyka upp första veckan i oktober då det dyker upp en speciell hemsida för kryssningen.

http://www.doghouseboys.com

Publicerad: 2002-09-23 12:00:00