Party

Det är inte bara på Riddarholmen det är rotation i gayklubbsvärlden. I Göteborg har Nima Mihandoost tagit höst/vinter/vår paus med populära Sahara Lounge.
– Men det har varit så populärt att jag verkligen kommer satsa på att vi kommer tillbaks nästa sommar, lovar Nima QX.ses läsare.
Nu till helgen prövar Barsidan på Kungstorget att bli gay. Söndagen är vigd till en afton kallad ”Estrella de la Noche” – stjärna för en natt. Det är Axel Eriksson som fått ägarna med på att pröva gaykonceptet.
– Det finns inget på söndagar i Göteborg, förklarar Alex för QX.se. Går det bra nu på söndag så kanske det blir en reguljär klubb.
Och söndagens festnatt går musikmässigt i Studio 54-tecknet med Dj Barney och Alex lovar att personalen kommer överraska. Bord för fyra kan beställas för totalt 600 kronor, då ingår entré och ett helrör på bordet. Ring Axel 0739-226923 för att boka.
Uppträdande blir det vid midnatt – men vad är ännu hemligt.
Blir klubben permanent kommer den få namnet Baksidan…
Samma helg som Alex har sin söndagsfest är det stor lädersamling i Göteborg.
SLM har sin Europeiska ECMC-fest i dagarna tre.
Fredagen öppnar man med kräftskiva på NEXT (Karl Johansgatan).
På lördag blir det stora läderfesten på Fryken med Dj James och Live Show av Mr Baltic Battle Johan Karlewski. På dagen visas gästande läderbögar runt på stan och det blir föröl och mat på Bommen klockan 17.00.
Och Club Eros har lämnat Haket på jakt efter nya lokaler. Men gayklubb blir det i alla fall på Haket. Castro heter den klubb som tar över i regi av Cattis och ”gänget”. Smygpremiär blir det den 7 september och ”Stor Premiär” den 21:a. Sedan kör Castro den första och tredje lördagen i månaden mellan 21-02.

I Stockholm rustar sig Anders och Arto för att fira sina numera tre gayhak i Stan. I nästan en hel vecka kommer man fira sitt eget mini-Pride. På onsdag den 25/9 har Tollie och Dolores premiär för sin nya show på Torget. Dagen efter invigs Muren på Västerlånggatan officiellt som gaycafé. Fredag och lördag kan man smaka av nya menyn och vinlistan på Torget och så på söndag blir det säsongsslut på Djurgårdsterrassen.
Biljetter till Djurgårdsterrassens avslutningsfest blir börjar säljas den 12 september. I priset ingår mat, dryck och underhållning med Tollie och Dolores och Lill Babs plus ytterligare en hemlig gäst.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2002-09-02 11:35:35