Foto

Tony Martiniussen (20) ville vara fin framför kameran och lät John Andresen föreviga honom i erotiska poser och med uniformen helt och halvt på.
Den öppet homosexuelle Martiniussen som sedan januari i år var med i ”Gardesmusikken” lät sig intervjuas och fotograferas, och artikeln publicerades på norska gaysajten .




Det tog hus i helvete hos hans överordnade.
I kvällstidningen Verdens Gang förklarar gardeschefen Bjarne Nermo den 9 juni att Martiniussen brutit mot militära regler. – För det första är det fel sätt att använda uniformen, säger han till VG. För det andra är den buren i en ovärdig situation.
Disciplinstraff blev beskedet från Martiniussens överordnade och dessutom blev de rasande över att bilderna publicerats överhuvudtaget.
Gaysir fick påstötning av militären och uppmanades ta bort artikeln och bilderna från sajten. Och intervjun med bilderna har nu tagits bort från Gaysir vilket har lett till en hetsig diskussion på deras forum.
Redaktionen försvarar sig med att man följt militärens krav på grund av reglerna som gäller för bruk av uniform.




Tony själv berättar i intervjun att hans största dröm är att få gå på bal med en löjtnant! Om han lyckas med det är kanske tveksamt – men maken till kontaktannons har man väl sällan skådat!

John Andersen är i Sverige mest känd för sina årliga kalendrar och sin bok med dansare från Kungliga Operabaletten.

http://www.johnandresen.com

Källa: Följ hela saken på John Andresens hemsida

Publicerad: 2002-06-15 15:00:00