Höst/Vintermode 2002

Dundret och braket stod våra älskade schlagerdivor i Afro-Dite för, tillsammans med en imponerande samling nya och gamla skönhetsmissar – och mistrar. Bland dem Emma Sjöberg, Yvonne Ryding, Linda Isacsson, Kristina Wayborn, Jessica Folcker, Andreas Mattsson och Daniel Boudal.
Men ledigast och charmigast på catwalken var nog ändå allas vår Alexander Ervik, nyss detroniserad Mr Gay Sweden. QX fick en pratstund med Alexander bakom kulisserna.
Hur var det att gå på catwalken tillsammans med så mycket tjusigt folk?
– Det var jättekul, och Fröken Sverige-tjejerna är verkligen trevliga! Jag trodde de skulle vara stroppiga. Att de är så trevliga beror kanske på att många av dem ursprungligen är från landsorten.
Var vår supermodell Emma Sjöberg också trevlig?
– Absolut, vi hälsade snabbt på varandra. Hon kom mycket senare än vi andra, säkert med eget jetplan, och hon hade egen loge – men jag bjuder på det.
Vad tyckte du om kläderna då? Något du kommer att bära själv i höst?
– Jag hade ett par manchesterbyxor som jag gillade, annars fanns det inget i herrkollektionen som jag skulle köpa. Jag tyckte att tjejkläderna över lag var snyggare och satt bättre. Eller så kanske det var tjejerna som var snygga…

Vad har du för heta modetips inför sommaren?
– Se till att ha fräscha fötter! Så att du kan gå barfota eller ha sandaler utan att skämmas. Smörj in dem, fila dem och ta ett fotbad då och då. Och gå barfota mycket – då slipas fötterna automatiskt. Dessutom är det viktigt att ha bra skor.
Hur är det nu – är det okej att ha strumpor i sandalerna?
– Nej, det är ju helt fel! Då mister man ju själva effekten med sandaler. De som har strumpor i sandalerna har förmodligen ofräscha fötter.
Har du några tips för rätt look inför ”Beach 2002”?
– Ta på dig kläder som din kropp passar i. Ha inte tighta linnen eller stringbadbyxor om du inte har kropp för det. Och har du stringbadbyxor, som jag personligen tycker är jätteosexigt, så se till att raka ljumskarna. Coola solglasögon är också ett hett tips.
– Jag tycker att svenskarna, och speciellt svenska kvinnor, klär sig så vanligt och lagom. Det vore kul om de kunde bli lite mer sydeuropeiska i looken och våga klä upp sig lite även till vardags.

Hur känns det nu när du har lämnat ifrån dig Mr Gay Sweden-kronan efter ett år i rampljuset?
– Det känns bra! Min tid i offentligheten känns mättad. Jag har nog synts betydligt mer i media än mina föregångare. Och det är kul att även straighta människor numera känner till Mr Gay Sweden-tävlingen. Det känns som om jag har uträttat något.
– Dessutom blir det nog lättare att hitta en pojkvän nu eftersom de inte behöver vara rädda att bli tagna för groupies längre.
Vad sysslar du med för tillfället?
– Jag är eventchef på Koloni, och den 8 juni är det premiär på min nya klubb som heter ”Cover”. Temat för kvällen är ”Ken och Barbie” – och alla är välkomna!

http://tracker.tradedoubler.com/click?p=1386&a=24720

Källa: Åhléns på nätet

Publicerad: 2002-05-30 14:49:55