Party

På fredag kväll finns två fester att välja mellan för Malmö-publiken. Dels är det Schlagerkväll på Fyran och så kan de drag-intresserade flockas på Indigo.
Under ledning av La Camilla och Miss Inga skall Skånes hetaste drag-queen väljas. Det lär bli svårt med tanke på den lång och gedigna drug-traditionen i Sveriges sydligaste landskap.
Och vips fick vi veta att det blir en Grand Finale där göteborgsvinnare och skånevinnare får bedömas tillsammans med stockholmsdrugor av en ”kändisjury” – det hela skall ske på Chiaro i Stockholm och vi får ännu så länge gissa att det blir under Stockholm Pride. Öppet till 03 och inträde 30 kronor är det på Indigo.
På lördag är det party på Fyran och på Indigo. På SLM satsar killarna på de som tänder på grabbar i sportkläder. Det ryktas om att lokalen fixats till rejält så att grabbar i fotbollsskor skall känna sig hemma.
Dagen efter blir det Club Decadent på Indigo – fetischerna skall ut ur garderoberna och in på klubbarna!

I Köpenhamn har restaurang Kelleren gjorts om till en läderbar under namnet Jailhouse. Öppet alla dagar bakom galler. SLM som ligger nästgårds har öppet på fredag som vanligt och har på lördag tema Balls Night. I nästa vecka blir det gummikväll på onsdag och sedan följer en hel Skinhead-weekend.
Nytt i Köpenhamn är att gamla Geomarlix lokal på Kattesundet numera heter Catwalk och har disco torsdag till lördag – öppet på helgerna ända till 10.00 på morgonen – givet efterpartyställe alltså.

Nu på lördag den 18 maj är det Metamorphosis-gänget som tar över Hal D och gör en Armada Homo-fest med house, house och åter handbag house! Förköp på bland annat Oscars.
En tidigare inställd kvinnofest vid Hotel Metropol blir nu istället till ett party på söndag på samma plats. Longdrinks och skönt mingel!

http://www.qx.se/guide

Källa: Adresser i guiden

Publicerad: 2002-05-16 13:19:13