Film

Det uppstod en andlös spänning när Peter Knutsons och Missis Greens nya film ”Hot Stuff” skulle premiärvisas på Torget i onsdags.
Skulle de leva upp till förväntningarna? Blir det ännu en film som Jean-Paul Gaultier kommer att uppskatta?
Med ”Baren”-väninnor och make i sällskap äntrade stjärnan själv Torget och höll ett tal där Carl-Peter Licorish tackade alla inblandade. Och Peter Knutson påpekade att den var barnförbjuden.
Så kom filmen igång.
Handlingen liknar Toblerone-filmen. Missis Green ligger som i ett töcken – drömmer hon?
Så upprepas berättelsen om hur lilla doggen lämnas vind för våg utanför Seven Eleven-butiken. Denna gång av en läderklädd man som kan misstänkas vara Missis Greens maskulina drag-version (inte helt olik Christer Lindarw vid årets QX GayGala).
Medan Läderdrugan spanar in sexiga karlar på stan på sin väg till snuskiga äventyr på Basement, så kommer en vilt vimsigt vinglande Missis Green och snattar doggen – släpar den galen och kåt (?) till sitt hem. Det är galenskap, sex och snask i en enda stor drömlik förening.
Jo visst – hon drömde. Och vaknar med ett ryck. Och bredvid henne i sängen ligger en skön naken karl som lugnar de nu helt upprivna nerverna.
Publiken visste inte till sig av förtjusning, ovationerna och champagnekorkarna ljöd och flög över Torget och jag kan bara instämma.
Även denna gång får filmskaparna högsta betyg och lite därtill – 5+.

http://www.qx.se/nyheter/artikel.php?artikelid=1405

Källa: Läs recensionen av Toblerone Trouble

Publicerad: 2002-05-10 14:50:27