Party

Det galanta Regnbågsrummet-Penis Floor Feat. Cunigunda hade smyckats med guldfärgade kulor i lamporna och guldfärgade girlanger från taket. Hit välkommnade Jonas Andersson oss och det dröjde inte länge förräns folk började dansa till den sköna discohouse som Oded Peled (Misc Management), Stefan Wendin (Fokused) och Jörgen Andreasson (Koloni) spelade.

På Rekyl-Golvet med sitt dj båset inklätt i svart tyg med eldsflammor såg Parham, Dana Bergkvist (Back To Back) och Andreas Hansson till att folk dansade till lite hårdare tongångar och trivdes medans de beställde öl från baren.

I Chilloutrummet hade man lyckats få till en riktigt skön stämmning med avslappnad musik, kuddar på golvet, och tunna färgglada tyger som gav rummet en ”tusen och en natt”-stämning och det var många som sökte sig hit för att ta igen sig från dansandet på de andra dansgolven och Dr J och Freppen såg till att vi myste och trivdes

På stora dansgolvet som snabbt fylldes med folk såg Dimitri (Chemistry Amsterdam), Omid 16B (Hooj Choons London) och Coma (Pussy Helsinki) till att vi fick dansa oss svettiga till tung snabb house med mycket trummor.
QX.se mingalde runt bland dansglada homo, bin och heteron:





Abbe




Stefan Sahlin och Jean-Pierre Barda fann varandra




Christian och Viktor




Daniel Bergkvist




Linda, Dominic, Anna Karin och Jean Skarstedt




Jörgen Andreasson spelade på Penis-Floor




Kvällen galadräkt bar Eric Hannas




George och Jochen




Jonas och Ertik Deep Throat




Klubbfixaren Parham svängig hård house




Dj Johan och Henrik Tornberg




Tova från Pussy




Coolast dekorerat var Chillouten

Publicerad: 2002-05-05 01:00:00