CD

Jan Wayne Meets Elena: Total Eclipse Of The heart
Ni som har köpt Ministry Of Sounds ”Clubbers Guide To 2001” har redan hört denna version av Bonnie Tylers gamla hit, och duon lyckas bra med att förvandla en gammal uttjatad låt till något som låter nytt och fräscht. Tyvärr så har man varit lite slappa när det gäller de två mixarna som finns med på singeln, visst introt är annorlunda men sedan låter det precis som den vanliga versionen igen. Men det är utan tvekan en bra danslåt!




Dj Sammy & Yanou Feat Do: Heaven
Spanjorerna är inte bara bra på fotboll, de lyckas också bra med att förvandla Bryan Adams vidriga ”Heaven” till en riktig dansgolvsvältare! Stor del i detta har Do som har en skön röst. Glädjande nog har man jobbat lite med de 4 mixarna, bäst är tveklöst ”Green Court Remixen”. Har du inte redan sett videon på MTV så får du chansen här då videon medföljer! Detta är en av vårens bästa singelsläpp, helt klart!




Interactive ”Forever Young”
Och när vi ändå är inne på temat ”förvandla gamla vidriga låtar till något bra” så har vi Interactive som lyckats förvandla Alphavilles (någon som minns dem?) vidriga ”Forever Young” till en glad, fjollig danslåt som är helt oemotståndlig! Bästa mixen är helt klart ”Original’94 Radio Version” där tempot bäst kan beskrivas som Kalle Anka-house och där sångerskan låter som Kajsa på helium! Ett måste för alla som gillar glad klubbmusik!

Aquagen ”Hard To Say I’m Sorry”
Här har vi ett exempel på hur fel det kan bli ibland när man ska göra en ny version på en låt. Man har tagit Peter Ceteras vidriga ballad och utan att ändra på någonting så har man mixat ihop den med helt intetsägande snabb trance. Denna skiva är så dålig att den endast duger till att spela på festen då du vill att gästerna ska gå hem (räkna dock inte med att du har några vänner kvar sedan).

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0

Källa: Köp via CDON

Publicerad: 2002-05-04 17:49:45