Party

Men många av er kanske inte har varit på någon av de tidigare festerna och är nyfikna på vilken typ av musik som spelas? Ni kanske också undrar vad Cream är förutom grädde på engelska?

Liverpool-klubben Cream fyller tio år i år och är en av världens största klubbar jämsides med Ministry Of Sound. Men att det inte bara är en klubb visar ett snabbt besök på deras snyggt fjolliga men lite plottriga site (se länk nedan). Cream ger ut skivor, anordnar flera olika specialkvällar och bor du i England kan du till och med skaffa internetabonnemang via Cream, liksom ladda ned gamla houselåtar som ringsignal til mobilen.

Tyvärr har Cream i sin iver att visa hur bra deras klubb är och hur mycket man kan köpa från dem glömt bort att lägga in både info om sina dj:s och ljudfiler. Men med tanke på att de dj:s som spelar där brukar spela tung, mörk dansant house är det nog det soundet vi kan förvänta oss på stora dansgolvet där Futureshock och Paul Kane ska se till att vi verkligen dansar in våren.

Futureshock har gjort mixar åt bland annat Moby, Chemical Brothers och Groove Armada. Kända dj:s som Danny Tenaglia och Stewe Lawler finns bland fansen.

Paul Kane började som dj 1991 och sedan han kom till Cream har han bland annat spelat på klubbens nyårsfest 2000. Med tanke på att Ministry Of Sound, en av världens största tidningar för klubbmusik, för några år sedan utsåg honom till en av världens 20 bästa dj:s, ska han nog lyckas få oss att dansa natten lång. Han har även mixat åt bland andra Depeche Mode.

Så passa på att dansa in våren till toner från en klubb som är en av de populäraste i Storbritannien och som också är mycket homovänlig. Exempelvis brukar Cream ha en helsida i Attitude där man listar alla sina olika klubbkvällar med ett foto på någon snygg klubbbesökare.

http://www.doghouseboys.com

Publicerad: 2002-04-29 21:59:50