Stockholm Pride

Parken växer nu bit för bit och de flesta tälten är nu på plats.
Vid entrén står tältet för Sylvester/TipTop och Patrik Flodin. Här kommer du bland annat hitta första numret av tidningen Sylvester.
I samma område kommer även informationstältet att finnas liksom ett hopptorn och RFSL-förbundet.




Nästa stora del blir QX Förlag med tidningen QX, Corky, QX.se och tidningen Straight.
I QX.se-tältet kommer personalen att sitta och jobba, så du kan träffa både de som arbetar med det tekniska och de som står för den redaktionella delen av sajten.



I QX tält finns förutom alla sköna QX-människor och tidningen även QX shop med regnbågsprylar och biljetter till festerna. Och i Corky träffar du kvinnorna bakom såväl sajten som tidningen Corky. Här kan du teckna prenumeration extra förmånligt.
Straight består av två delar: dels en del där du kan tävla med Absolut Vodka och plocka upp tidningen, teckna prenumeration och träffa folket bakom Straight. Dels bygger de en fotostudio där du som vill bli fotomodell kan pröva på jobbet.
Efter en artikel i QX där Straights moderedaktör Ted Hesselbom sökte just modeller, drösade ca 100 svar in!




Därefter kommer Chokladkoppen med scen och danstält och sedan Mandus och Side Track med en massa aktiviteter. I området finns även aktivitetstältet, en karusell och gyttjebrottningen.
RFSL-Stockholm och Posithiva Gruppen satsar extra stort i år liksom tidningen Zon.

Och så finns en Catwalk, massa föreningar med sina infotält och ett minnestält för de som avlidit i aids.

På bilderna: Högst upp parkansvarige Alf Kjeller blir intervjuad av Stockholm Gay Radio.
Conny från Chokladkoppen och Lasse från Mandus pratar. Och längst ned Ulrich från TipTop visar stolt upp sina tältkompisar Sylvesters nya tidning.

Publicerad: 2000-08-01 00:00:00