Dragqueen of the Year

Skönhetstävlingar i homosammanhang börjar nu sprida sig över den skandinaviska halvön. Miss Pride, Drag King of the Year, Mr Gay Sweden, DK och Norway och så Mr Gay World. Det finns snart ingen hejd på de populära arrangemangen.
DragQueen of the Year har en göteborgsk bakgrund och den 10 maj blir den av även i år. Denna gång hålls arrangemanget med Miss Inga som ledarinna i sällskap av La Camilla. Platsen blir inte som tidigare på Matahari, utan man väljer Madison som tävlingsarena. I juryn sitter Mr Gay Swedenkandidaten Cato, Tito Fréz och förhoppningsvis även Baren-tvillingarna från GBG (som dock ännu inet blivit tillfrågade, men QX.se kan skvallra om att de verkar roade över tankegången).
I Malmö blir det deltävling på Indigo med Missis Green och Jon Voss plus några till i juryn och samma ledarpar. Datum för den deltävlingen blir den 17 maj.
Delfinaler betyder även att det skall bli en final men var och när den hålls är ännu inte helt klart. En helt ovågad gissning kan väl bli att det är Stockholm Pride som är målet för arrangörerna. Mer info om detta framöver.
De som tävlar vinner ära och massa annat.
Vill du vara med så anmäler du dig för Göteborgs-deltävlingen till Miss Inga
Till Malmö-tävlingen anmäler man sig genom att ringa Indigo 040-611 99 62.

Publicerad: 2002-04-19 16:21:49