Musik

[rating value=”4″]

Förutom alla välkända låtar hon har glatt oss med genom åren så får vi tre nya låtar på skivan: ”Sockerkompis”, ”Deala Med Din Jävel” och ”Sucker”, där den förstnämnda låten som också inleder skivan är en besvikelse då den är alldeles för mesig och inte direkt det vi förväntar oss från Louise. Däremot så är ”Deala Med Din jävel” en riktigt bra låt som visar att det går att göra bra blues på svenska.

Även ”Sucker” med sitt långsamma akustiska sound är en höjdare. Övriga låtar på skivan är bekanta och vissa av dem får vi höra i de versioner som gjordes inför hennes USA-satsning (som dock inte blev av p.g.a. att hon drabbades av MS). Några exempel är ”Let The Best Man Win”, ”Dance On Your Grave” och ”Never Gonna Be Your Lady”.

Även om ”Sockerkompis” är en besvikelse så är resten av skivan en enormt bra uppvisning i vilken bra sångerska Louise Hoffsten är, och även om vissa låtar har några år på nacken så låter de fortfarande bra. Skivan får 4 QX.

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0&url=http://www.cdon.com/main.phtml?prod=136497&nav=2&navroot=1&cat=music

Källa: Köp skivan

Publicerad: 2002-04-20 12:00:00