Musik

[rating value=”5″]

Man har inte helt gått ifrån elektroniken utan har på ett smakfullt sätt mixat den med vanliga instrument, vilket i kombination med Neil Tennats karakteriska röst gör att plattan blir en av de bästa de har gjort! Ett exempel är ”Love Is A Catasthrope” där mixningen av Tennats röst och en elgitarr gör låten helt underbar! Även ”I Get Along” med sitt pianokomp är ett bra exempel på blandningen.

PSB visar också att man kan utveckla det gamla välbekanta soundet utan inslag av vanliga instrument på ”The Samurai In Autumn”. Många har räknat ut PSB under årens lopp, men med denna skiva så visar man att de som trodde det har haft fel! För även om många har vant sig vid att PSB ska låta på ett visst sätt så kan man inte ignorera denna skiva! Vissa rykten hävdar att detta är PSB:s sista platta men jag hoppas att det bara är rykten och att de med ”Release” i stället har valt en ny väg i sin karriär, och kommer fortsätta utveckla detta sound. Med tanke på vilken inspirationkälla de varit för många som sysslar med klubbmusik så kan det också bli intressant att se om deras nya sound påverkar klubbmusikens utveckling.

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0&url=http://www.cdon.com/main.phtml?prod=135353&nav=2&navroot=1&cat=music

Källa: Köp Release

Publicerad: 2002-04-16 12:00:00