Party

Tala om grandios helg. De som ännu inte haft chans att hylla damlandslaget i ishockey och deras fantastiska brons-framgångar i OS kan göra detta då Sophie Uppvik öppnar sin flatklubb KlonDyke på KoloniNatt lördag kväll. Det är dessutom Sophie som ser till att musiken blir den rätta och vi kan tipsa om att KlonDyke är en succé redan innan de öppnar – restaurangdelen är sedan länge fullbokad. Mian Lodalen håller tal för Ishockey-tjejerna. Bara det är värt ett besök! Plats i bar finns det för alla kvinnor som inte varit förutseende.
Samma kväll är det Homomästerskap ni karaoke på TipTop. För andar året slås stans sångare och sångare wannabe om att vinna ära och berömmelse. Och kandidaterna är:
Christian Björklund (26) som sjunger Sound of Music
Isabelle Rhedin (18); I will always love you
Linnéa Holm (25); Not that kind of girl
Cunigundas mammor (obestämbar ålder); Nine to Five
Agneta Kusoffski (dam) Lady Marmalade
John som vi tyvärr varken fått ålder efternamn eller sångnummer på – men han är säkert såväl söt som duktig.
Deltävlingar har rullat hela hösten och nu när solen kommer blir det alltså final. Gästartist är Emma Andersson annars känd från Robinson och andra TV-inslag. Hon sitter även i juryn med Christer Björkman, Lina Perned och inte minst allas vår Nalle Knutsson.
Det hela börjar 23.00 sharp och leds med järnhand av Jonas Hedkvist. Så utlovas det en hemlig prisutdelare.

På söndag är det Grand Premiär för nya klubben STD. Dearin Priester, som sprang in en lång radda guldmedaljer åt Sverige vid Gay Games i Amsterdam 1998 och som var med i en fantastisk bildsvit i tyska MännerAktuelt nyligen öppnar en New York-inpsirerad klubb på Karllson & Co mitt i stan.
Exklusiv Gay dansklubb med influgna GoGo killar från paris och London – och då talar vi skön kvalité. Musiken sköter Dj Salvation från Amsterdam om. Inträdet kostar 200 kronor – mycket kanske, men det är kvalité och stil som är ledordet för denna klubb. Efter söndagens premiär blir detta ett återkommande klubbande andar söndagen i månaden. Stockholm behöver en Teadance-klubb och nu har vi chansen att äntligen få den! Buffé och bar finns på plats!

Trots medläggningar av klubbar och omflyttning av arrangemang – Stockholm har mer nu än stan någonsin haft: ta vara på det! Barerna/krogarna Häcktet, Side Track, Mandus, Göken och Helena bjuder till fest nästan varje kväll. StarGayte är fullpackat varje lördag och på Regnbågsrummet är det högt till tak på alla möjliga sköna sätt. Ta för dig!
På läderklubben SLM är det i helgen Men in Black som är temat. Fredag medlemmar i ECMC är välkomna och SLM-killar som satsat på riktig dresscode. På lördag är det Dj J2 som spelar vilket innebär ännu en hektisk techno-kväll. Förra helgen spelade överraskande Dj Parham och fick en halvtom lokal att kännas överfull! SLM är på väg tillbaks – lita på det!

I Malmö är det full fart på Fyran som konceptat om sig rejält. Ikväll fredag är det Schlagertema och på lördag öppnar Horny. En kväll för män som gillar tuffare stil. Dresscode är jeans, läder, gummi eller naket. Vi förstår redan galoppen!
På Indigo är det ikväll fredag Night Club Indigo och i morgon that Gothic-klubben Vagon Variety över lokalerna.

Göteborg får en ny klubb i helgen. Cockpit på Pharmacy med Drag-On-Line som flygvärdinnor. Dj Sammy spelar allt från Alcazar till ABBA.
Matahari – Gretas nattklubb letar för fullt efter värdinna i drag och GoGo-killar. Kontakta dem och visa din förmåga. Öppet är det varje fredag och lördag till 03.00.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2002-04-12 18:54:24