Piteå Dansar och Ler

Torsdag och fredag i år är hittils rekord och serveringscheferna för området var mycket nöjda på fredagsnatten.

– Det är helt fantastiskt att det kommer så mycket folk. Kommentarerna är enbart positiva och dragshowgruppen ”Discobabes from Outer Space” har varit oerhört uppskattade, säger Henrik Hammar och Roberth Roos, som gemensamt har arbetat som serveringschefer på Kärlekslandet under Ârets festival.

Roger Johansson, ordförande för RFSL-Piteå älvdal & norra Västerbotten, som står bakom arrangemanget, var lika nöjd han.

– Det märks att det finns ett behov av att träffas och umgås över gränserna och i år känns det särskilt roligt eftersom det varit sådant tryck på området.

Kärlekspatrullen fanns också på plats på området för att dela ut kondomer, glidmedel och informationsmaterial inom ramen för årets Love Power-kampanj.




Kärlekspatrullchefen Carola Bergström kommenterar:
– Det är ett mycket bra informationsmaterial som tagits fram i år med temat ”kör säkert”. Vi har fått många vettiga och intressanta samtal med ungdomar och andra om både säkrare sex och homo/bisexualitet.

Också dragshowgruppen ”Discobabes from Outer Space” fick svara på en massa frågor om både det ena och det andra när de minglade runt och pratade med gästerna i Kärlekslandet.




– Det här är första gången vi uppträder utanför Stockholm och för oss känns det helt underbart. Publiken har varit fantastisk, kommenterade
dragshowgänget på fredagsnatten.

Nu ikväll ska de upp på en av de stora scenerna och ha kondomregn och show i direkt anslutning till Marcoolios konsert.

Efter det väntas rusning p Kärlekslandets område, som ikväll avslutas med den populära Vildmanstävlingen.

Publicerad: 2000-07-29 17:49:13