Party

På lördag arrangerar Jean Skarstedt ännu en Akt-fest i STOCKHOLM. Det är fjärde festen och som vanligt är ambitionsnivån hög.
”Upplev Kolingsborg så som du aldrig sett det förut: surrealistisk dekor och udda
installationer av kaos-world. Vi förstärker ljud och ljus på alla golv och kan lova att hela
Slussen kommer att sssssvängaaaa…”
Jeans fester lockar en stor del fetischister och dresscode hålls hårt – men enbart i nedre ”naked-rummet”. Mellan 22-24 sköter dessutom mistress Ekivok om rummet.
Vid midnatt blir det så ”Horny Porny” live på ”Mechanical meat floor” – där annars Ms Domina, Warlock och RAUZ spelar techno.
På näked-golvet spelar den sedan en tid hårt efterfrågade Dj Kåta Karina tillsammans med gogoolplex och Danny Dao.
Huvudgolvet sköts av Johan i duon J2, Jean, dj Yez, Ronas och Danijel Alpha.
Och den mer interna Berns-festens stora succé (jo hon är omtalad!) Miss Dilemma ser till att hålla dansbenen igång redan i garderobområdet.
Entré 100 kronor för alla – med inbjudan (kolla deras hemsida via QX.se/guide) har man dock förtur i kön. Öppet 22-04 och åldersgränsen är myndigt 18 år.

Samma kväll blir det nyårsfest på gayklubben Stargayte på Riddarholmen. Som vanligt arbetar Mr Gay Sweden Alexander Ervik i baren men får förstärkning denna kväll av Baren-kollegan Sara Lodin som dessutom gör en Stand Up.
Musiken står Dj Stavros för i Schlagerrummet och på stora dansgolvet spelar Christer Broman populära housetoner.
Läderbögarna har haft en hektisk jul med öppet snart sagt alla dagar. På lördag spelar Dj Marcus C house och på nyårsafton är det Dj Kent som spelar Hi-nrg;ig musik.

Patricia firar nyåret dagen innan det smäller – söndagen den 30:e blir det galakalas på båten och de berättar på sin hemsida: ” ‘Abba-tjejerna’ ger oss en kanonshow i Nattklubben, Babsan har också några ess att plocka upp ur C-kupan… A, B eller….? Ni vet!!”

Och så på Nyårsafton smäller det till rejält. Tjejerna går med fördel på Clit Club som tar över TipTop. Dj Caitlin från ClitClub i New York kommer över och spelar tillsammans med lokala dunderDJs. Fri drink för de som kommer innan tolvslaget utlovas och biljetter hittar man på Chokladkoppen för 80 kronor. I entrén betalas 100 kronor. Ålder är 18 + och så kan vi meddela att transpersoner är välkomna att fira in det nya året med stans flator.
Dj Geoff gaines kommer till Monday Bar som firar nyåret på Daily’s. Geoff spelade på dunderfesten ”The Father Please Forgive me Feast” på Docklands under Stockholm Pride. New York-house så det står härliga till alltså!
På Sturecompagniet blir det nyårskalas och sköna Cunigunda uppträder. Dessutom har girlsen tagit över Regnbågsrummet där de byter om och bjuder in sina nära och kära att busa.
SideTrack, Mandus och Torget har stängt så förfestandet får ske hemma.
Nya sköna Kit Cat klubb som hade kungligheter på sin smygpremiär firar nyåret på No 18. Blandningen av gayfolk, drugor med show och så Östermalms egna BratPacks av det mer festande slaget gör klubben mer än unik. På med J Lindeberg skjortorna alltså! Betsäll nyårssupé i förväg.
Dansbögarna lär dra till Sylvester och Fokused-festen på Münchenbryggeriet. Sylvester fyller 3 år och Fokused-gänget blev inbjudna att hoppa på festandet. Mix av dansglada och bögar alltså.
Dj line up ser ut så här:
Grand Ballroom:
Ian Ossia (Renaissance/Ministry Of Sound, UK)
Stefan Wendin (Fokused/Regnbgsrummet)
Parham (Fokused)

Regnbågsrummet goes Brasil:
Nicka (Okyo, Danmark)
Andreas Hannson (Mixed Feelings)
+ Special guest!

Whatever:
Deadswan (Heroes, Norge)
Stefan Kéry (TIKI Room)
Asynja (Puma)

Förköpet går på 200 kronor (Torget, Mandus och Pitch records) medan man betalar 300 kronor i dörren.

Sedan sover man sött ett tag innan det är dags att fira att Leonora den 3 januari firar att klubben Kinks & Queens funnits till i åtta hela år! Grattis Leonora. Festen blir på nya klubblokalen: TipTop och tiden är 22-03.

Ikväll fredag spelar Drag-On-Line sin jul/nyårsshow för sista gången. 2001 review alltså – på Matahari i GÖTEBORG! Och på nyårsafton har Matahari öppet från 22.00 och till ”seeent”.
Queer har fullt sjå i helgen. I kväll är det Winter Party på Madison. På lördag kväll har de öppet i sitt nya Queer-room inne på Madison och så blir det nyårsfest. Till den sistnämnbda är det endast förköp – 295 kronor kostar det och biljetter säljs på C.U.M.

I MALMÖ öppnar Dj Joe sin nya lördagsklubb Wonk på Nyårsafton. Värdinna är Madame Wonk och norra Europas absolut bästa DJ Alexis från Köpenhamn spelar. Dessutom spelar sköna Mika – så gissa att det kommer bli dans av denna nyårsafton. Entré kostar 150 (120 i förköp hos JC Triangeln eller på Kelleren i Köpehamn).
På RFSLs klubb Indigo blir det en hejdundrande nyårshelg. Ikväll är det Night Club Indigo, i morgon lördag Minbijou 40 Carat för alla som gillar att dansa tätt, på söndag ungdomscafé och så nyårspartaj på måndag – öppet till 03.00. Entré 60 för medlemmar och 100 för andra.
På Fyran blir det julshow med personalen på lördag kväll. Missa för all del inte det sköna spektaklet!!!!

I KÖPENHAMN öppnar Cosy bar klockan 01.00 på nyårsnatten och det är fri entré. På Gay Club Pan är det stor nyårsfest på temat Sweets Hats Champagne. Och så är självklart alla ordinarie barer och klubbar öppna.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-12-28 14:48:21