Shopping

Det lackar mot jul. Och vare sig det är julklappar du vill ge bort, eller om du själv vill se fin ut inunder, så har vi några bra tips via hemsidan Figleaf som totalt återsäljer nära 70 olika märken. Vi har valt ut några av de mest spännande kallingarna för killar. Du betalar med kontokort och har varorna hemma på ca en vecka. Skönt och bekvämt och inte en massa spring i affärer. Missa inte heller att kolla QX Shop där vi har hundratals prylar och videofilmer till försäljning.





Det brittiska underklädesmärket Brass Monkeys har gjort sig kända för provocerande annonser med koncentration på underlivet.
Deras Boxer-shorts har knappgylf och är i 100% bomull. Ribbade ben och med en broderad logo. Kostar ca 140 kronor (10 pund).
Brass Monkey 100% Cotton Boxer





Ben Sherman är känt i skin-kretsar för sina stiliga och klassiska kortärmade skjortor. Nu har de gett sig på kalsonger och har en serie med 95% bomull och 5% Elastane. Ger en mjukare känsla och dessutom är Ben Shermans boxershorts grymt avslöjande för den som gillar att visa upp sig. Tight och mjukt och töjbart! Kostar lite mer, ca 170 kronor (12 pund), men för den som gillar stilen är det värt de extra tiorna.
Ben Sherman Stretch Boxer





French Connection, eller Fcuk, har en serie där man likt Ben Sherman blandar bomull och syntetmaterial. Tre knappar i gylfen och en tuff skärning i kalsongerna gör att märket blivit trendigt. Finns i vitt eller svart och kostar ca 180 (13 pund).
Fcuk Three Button Flyer Short





Schweiziska Zimmerli skryter med att deras underkläder bärs av världens ledande män. Mel Gibson, Prins Charles och Will Smith har deras undertröjor och kalsonger. Vi valde ut ribbade bomullskalsongen. Priset kanske chockerar, men vill man ha kvalité så är det detta som gäller. Briefen kostar ca 460 kronor (33 pund) och undertröjan ca 570 kronor (41 pund).
Zimmerli ribbad bomull





Fortsättning på lyx är väl då Versace som har en ung och hip stil i sina ”trunks” – kallingar. 95% bomull och 5% lycra ger en mjukhet och stretch. Och vilken modefrälst vill inte ha Versace invävt i linningen? Kostar ca 340 kronor (24.50 pund).
Versace Trunks





Versaces briefs finns i svart eller vitt. Ribbat och snygg linning. Hög skärning och så finns självklart ett linne till för att vara helt stylad. Kostar 270 kronor (19.50 pund).
Versace Briefs





Snygga, stilfulla och exponerande Sloggi har en Midi Brief i 95% bomull och 5% lycra. Finns i grått och vitt och designat för dig som sportar. Fronten är dubblerad för bättre komfort och för att minimera att det skall skava. Sömmarna är dessutom sydda så att de inte skall skava när du sportar. Kostar ca 140 kronor (10 pund).
Sloggi Midi Brief





Svart, grått eller vitt är färgerna du kan välja mellan hos Pringles Classic Boxer Shorts. Det brittiska företaget blandar självklart i skön lycra och så har du loggan med i linningen. Jersey-shorts med en dunderskön passform. Kostar helt överkomliga ca 90 kronor (6,5 pund).
Pringles Classic Boxer Shorts





Italienska Moscino är inte bara ett tufft klädmärke, på kalsongfronten håller de sig framme också. Y-front Brifes i fin jersey finns i svart eller vitt och kostar ca 175 (12.50 pund).
Moscino Y-front Hip Brief





Snäppet mer avancerat från Moscino är deras guldfärgade briefs och Tank Top. Tätt åtsittande och skimrande med 15% Elastane och 85% Polyamide. Inte en bomullstuss så långt ögat når – och exklusivt är det. Ca 490 kronor (35 Pund) kostar kalsongerna.
Mischino Gold Glitter Mesh Brief





Hom är ett av de mer populära märkena i gaykretsar. Har länge funnits med i de affärer som inriktat sig på gruppen. Deras Varan Maxi Shorts kostar ca 270 kronor (19 pund) och är grymt sköna med en het passform i jersey microfiber. Skärningen är till för att skapa lite extra intresse! Svart eller vitt och helt i skön syntet!
Hom Varan Maxi Shorts





Schweiziska Hanro har långkalsonger som funkar perfekt under tighta jeans! Just nu är det dessutom rea på dem hos Figleaf. Färgen är Ivory och materialet bomull och silke. Kostar nu 35 pund (ca 490 kronor) mot tidigare 65 (ca 910 kronor)
Hanro långkalsonger





Även Dolce &Gabbana har en guldserie i skön syntet. Deras Intimo serie har låg skärning på briefsen och självklart står varumärket fullt synligt i linningen. Gillar du inte guldstilen så finns alternativ i svart. 94% Polyamide 6% Elastane och ett pris på dryga 400 kronor (20 pund).
Dolce & Gabbana Intimo





D&G har även boxershorts i svart eller marin. 86% Polyester 14% Elastane, tight och mjukt och dessutom får du dem i en designad presentbox. Perfekt som present alltså. Kostar ca 420 kronor (39.50 pund) och passande T-shirt finns också.
Dolce & Gabbana Boxer Shorts





Missa inte D&Gs shorts i blått, stretch och ribbat material. Mjukt och nära passform i skön italiensk stil. 96% Cotton 4% Elastane och så kostar det ca 270 kronor (19.50 pund).
Dolce & Gabbana Stretch rib boxer





Calvin Klein är ett annat gayigt märke, men kanske för de mer tuffa killarna? Basic Briefs i trepack kostar 280 kronor (20 pund) och finns i svart, grått eller vitt. 100% bomull och inga krusiduller.
Calvin Klein Classic





Eller varför inte gå hela linjen ut? Regnbågskalsonger (och Tank Top) från Bruno Banani. 2% Polyamide Microfibre 18% Elastane gör det hela till tight och töjbart! Köp in till sommarens parader! Kalsongerna kostar nära 400 kronor (28 pund) och Tank Top får du för dryga 600 kronor (44 pund).
Regnbågsfärgade kalsonger

Hela Figleafs sortiment hittar du via länken här nedan. Såväl för killar som damer av alla sorter.

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=623&a=24720&g=0

Källa: Figleafs

Publicerad: 2001-11-28 01:00:00