Party

Vill du festa i helgen och klä dig i läskiga utstyr. Riktiga Halloween var redan i onsdags, men i Sverige har vi ersatt All Helgons Dag på lördag till att bli den stora festdagen.
Vill du göra något nytt så ta dig från de stora städerna och res till Umeå där RFSL har en fest med Mr Gay Sweden 2000, Jonas Hedvist på scen och med Baren-kändisen Annie Dowie från Malmö som värdinna. Från Stockholm har Dj Emil flugits in och det hela arrangeras av RFSL på restaurang Vildmannen.
Öppet håller man mellan 19-02 den 3 november.
I Båstad har Göteborgs-partyprinsen Patrik Flodin slagit sig ned och tar naturligtvis med sig festandet dit. På fredag den 2:e håller han party på Blue Note, Köpmansgatan 120. Dj är Nic och det erbjuds på amerikansk ”galabuffé” mellan 19-21. Därefter är det grand party natten lång.
I Skåne har du som gillar att bli bunden eller binda tillfälle att fira helgen på SLM-Malmö på lördagskvällen. BSDM-kväll med insläpp mellan 22-23 på kvällen. Sen är du fast! På Indigo är det Halloweenfest den 2 november på temat ”Monster finns inte”. Dj Mr P spelar medan ”årets monster” utses. Monster av kvinnligt kön tar över Indigo på lördagskvällen då det är tjejfest med Dj Kalle som spelar.
Fyran har Halloweenfest på lördagen mellan 23-03 och Dj Mica spelar. Dresscode är ”Creatures of the Night” och happy hour har man fram till midnatt.
Empire i Helsingborg har Halloweenfest med Dj Christer. Lokalen smyckas extra och mycket folk utlovas!
I Köpenhamn blir det på Pan Club ”X-treme Male Show” från Storbritannien den 3:e. Räkna med att snorrar hoppar på stiliga karlar – i alla fall på scen.

I Göteborg är det Halloween-Party på klubben Pilot (Bommen) på lördag. Klubbmaster Mikael Hedlund uppmanar alla att komma utklädda.
Club Eros firar Alla Helgons Dag på Restaurang Ferdinand på lördagskvällen. Och så är det öppet på Gretas och Matahari som vanligt.

Stockholm firar Halloween på flera klubbar. Sköna söderbaren Side Track har fest på lördagen och personalen ”Spökena Ö och den obligatoriska häxan” lär garanterat skrämma slag på gästerna!
Medan Mr Gay Sweden 2000 är i Umeå så tar Mr Gay Sweden 2001, Baren-grabben Alexander Ervik över baren i Red Carpet Room på Stargayte. I Schlagerbaren spelar Stavros och på stora dansgolvet är det Christer Broman som spelar det senaste.
Läderbögarna har storhelg med en Fetisch-Halloween. Dj Kent, som inte spelade förra helgen då Bonka tog över, kommer istället nu på lördag med ”Hi-nrg, Hanbag-nrg, Happy-nrg. No hoverhardcore or techno”. Madame Kerstin som numera huserar i Norge, återkommer till Stockholm med en Halloween-fest på restaurang Camarillo. Festen utlovas vara öppen till 04.00 på morgonen och entré är 200 kronor i dörren/180 i förköp på Eve Collection.

Dansglada har en storhelg att se fram emot. På fredag blir det Technology-fest på Studio Stockholm vid Telefonplan. Endast 500 personer går in i lokalen, så förköp på Illegal Records rekommenderas. Öppet till 08.00 på morgnen och Dj listan ser ut så här: Cari Lekebusch, Markus Stork, Abi Lönnberg, Daniel Volt och Mike Term på ”tech floor”. Parham, Dana B, Damien Jonzon på ”Trance/House floor. Trancelot spelar live.

På lördag är det dansfest på Münchenbryggeriet. Fokused heter festen och den är självklart gaysnäll och erbjuder deep down såväl som hård techno. Dj listan ser ut på detta viset: Danny Howells, Rob di Stefano, Paul Edge, Charlie Tear, Mr A, Praham, Dana Bergquist, Stefan Wendin, Groove System.
På söndag har så fjolljollen Patricia en av sina stora fester på året och klär upp hela båten i läskiga prylar. Torget har Happy Sunday, en bra förfest till jollen eller till söndagskalasen på Café Opera där Cunigunda skrämmer gästerna.
Ett och annat spöke lär väl dyka upp på övriga gayställen i Stockholm även denan helg!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-11-01 13:52:51