I kväll den 25 augusti kl 21.00 intar Cabaret Moulin Moriskan i Malmö för sin årliga MelloVisionShow. Babushka, Carina och Elecktra bjuder på medleyn med vinnare och förlorare, från då till nu. QX kollade läget med trion innan showstart!

Vad kan vi förvänta oss?
– En väldigt glad uptempo-show med bland annat ett 23 minuters medley med 27 olika Mello/Eurovisionartister. Det kommer bli svettigt, galet och framförallt roligt! Och det är inte bara Melodifestival/Eurovision – det blir lite gott och blandat…

Schlagern i Melodifestivalen har minskat, har det gjort att det är svårare att ta med roliga nummer?
– Ja, onekligen är det lite svårare att hitta de roliga guldkornen med all seriös musik som invaderat schlagern, men tack och lov för det fantastiska som varit så kan vi hitta saker att använda oss av. Vi skulle kunna göra shower för en hel evighet baserat på ren Melodifestivalhistoria.

Är det något nummer som hänger mer år efter år och som alltid är lika uppskattat?
Elecktras version av Snälla Snälla och Carinas Tusen och en natt har hängt med så länge jag kan minnas och är alltid superuppskattade. Babushkas Bra vibrationer är också en klassiker i Cabaret Moulin-medleyn.

Är det nån Mellostjärna som ni aldrig lyckats få till trots flera försök?
– Alltså – när vi – killar – utklädda till kvinnor – i sin tur försöker efterlikna unga, sexiga, snygga manliga Mellostjärnor är det något som havererar varje gång. Det märker man på publikens jubel. Måns Zelmerlöv med höga ögonbryn och putande glitterläppar. Tummen upp på det.

Vem är mest tacksam att göra?
Carola – överlägset Carola. Det märks så tydligt att hon är en schlagerskatt.

Norra Parkgatan 2, Malmö, barbiljett 300 kr, köpes online via Billetto 
Förköpsbiljett 200 kr & menybiljett 499 kr köpes hos vår samarbetspartner Caseal’s i butiken på Djäknegatan 21, endast kontant betalning. Biljett i dörren på Moriskan 300 kr.

https://www.youtube.com/watch?v=3lDT2sZ9vcA