Party-Stockholm

På lördag kväll lär Kolingsborg blir fullare än vanligt. Bitch Girl Club firar sju år och kan dessutom stolt visa upp DN På Stan, som placerade Birgitta Jacobsson på 66 plats bland stans partykungar och dorttningar.
På festen delas priset till ”Årets Kvinna/or” ut – förra året gick det till Corky, hemligare än hemligt är det vem som vinner i år.
Den stockholmska flatscenen är en av de bättre i Norden. Förutom Bitch finns Puma-tjejerna, läderflatorna hos Lash, damerna hos Golden Ladies, partygänget bakom Lesbian Heaven och snart även ClitClub som öppnar den 24 november och planerar att ha fest sista lördagen i månaden. Dessutom lovar HornsGayt att man återuppstår på ny plats och med det nya namnet Club Beaver.
För grabbarna grabbs är det militärhelg på SLM. Ikväll fredag gäller strikt uniformspåbud och i morgon är det Dj Kent som spelar, definierat som Hi-nrg, Hanbag-nrg, Happy-nrg. No hoverhardcore or techno. Helgen är en av SLMs mest välbesökta, så på med kammobrallorna och ta er ner i källaren på Söder.
De som föredrar lite mer ordnade umgängesformer kan på lördag gå på GayBar som har öppet för andra gången. Medlemskort krävs dock och man ansöker i förväg eller följer med en kortinnehavande kompis. Musiken står dundersöta Henrik Jonsson för.
På KoloniNatt är det Christer Björkman som håller hov på temat ”Showbusiness” – fullsatt med musikal- och schlagerartister får man förmoda. Missa inte fredagarna på KoloniNatt där Antoine G. Stephan arrangerar en orientaliskt inspirerad kväll.
Ikväll fredag är det vernissage på Regnbågsrummet. Ligist Film och Jimmy Hansen presenterar Lustskolan på storbildsskärm. Gladsnusk utlovas!
Och så är alla andra barer och klubbar öppna som vanligt Stargayte, Side Track, Häcktet, TipTop, Spisa hos Göken, Torget och Mandus. Missa för all del inte Torget på söndag då Pia Gustafson spelar sina favoritlåtar under deras Happy Sunday-kväll. Därefter är det antingen Fjolljollen eller Café Opera med Cunigunda som värdar som gäller.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-10-26 18:01:11